Aktiva Tours

aktiva tours logo

Akitva Tours Single Reizen biedt fietsvakanties en wandelvakanties voor alleengaande, singles en alleenreizenden aan. Bekijk het actuele reisaanbod van Aktiva Tours.

Ook zijn er enkele wintersportvakanties en langlaufreizen voor singles te boeken, maar de hoofdzaak bestaat uit wandleen en fietsen.

Alleen reizen wordt steeds populairder. Daarnaast trekken ook steeds meer mensen er op uit met de fiets of voor een goede wandelvakantie. Aktiva Tours biedt de mogelijkheid om dit te combineren.

Hun single reizen zijn namelijk geheel ingericht voor een goede fiets- en wandelvakantie, waarbij je geen bezienswaardigheid misloopt. Bij Aktiva Tours single reizen hoef je overigens niet alleenstaand te zijn in het dagelijks leven, zolang je maar alleen op reis gaat met hen.

Aktiva behoort al meer dan 20 jaar tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. We bieden zowel groeps- en singlereizen als individuele reizen aan – Aktiva Tours

Bekijk het reisaanbod van Aktiva Tours

Aktiva Tours Single Reizen heeft dus een aantal wandelreizen en fietsreizen in het aanbod. Veel reizen zijn ook als niet-singlereis te boeken overigens. Slechts een aantal is speciaal voor alleengaanden We zetten enkele groepsreizen op een rijtje:

  • Wandelvakantie (met aandacht voor cultuur) door Bulgarije. 12 dagen in de bergen van de Rhodopen. Afsluitend verblijf in de hoofdstad Sofia.
  • Wandelreis Natuur en Cultuur in de Balkan. Authentieke dorpjes en veel natuur in het Balkangebergte.
  • Fietsvakantie: Zwarte Woud en Rijndal. 7 dagen per trein (verblijf in een oud nonnenklooster ).
  • Fietsvakantie: Bodensee Singlereis. 8 dagen, waarbij je door 3 landen fietst: Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Momenteel niet meer beschikbaar, maar er zijn diverse alternatieve fietsvakanties voor singles, ook in eigen land.
aktiva tours single reizen

Contact- en Bedrijfsinformatie Aktiva Tours Single Reizen

Aktiva tours
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard
website: www.aktivatours.nl
e-mail adres:  info@aktivatours.nl
telefoonnummer: 040 – 2030 320

Tijdens de single reizen leer je alles over de omgeving

Wanneer je een van de single reizen wilt boeken, heb je de mogelijkheid uit veel verschillende vakantiebestemmingen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van onze single reizen binnen eigen land te doen, maar kun je ook naar bijvoorbeeld Bulgarije.

Zij hebben namelijk een groot aanbod aan single reizen, waarbij je gegarandeerd een leuk reisgezelschap hebt met dezelfde interesses en daarnaast ook veel van de omgeving zult gaan zien tijdens de wandel- en fietstochten. Aktiva Tours zorgt er voor dat je niets over het hoofd ziet, doordat hun reisgids gedurende de reis alle informatie geeft die je nodig hebt om zoveel mogelijk te weten te komen over de omgeving waarin je je bevindt.

Aktiva Tours single reizen banner

Alles mogelijk in de accommodaties

Omdat zij begrijpen dat je gesteld bent op je privacy, heb je bij hen de mogelijkheid om een eenpersoonskamer te krijgen in de geboekte accommodatie. Zo kun je jezelf even terugtrekken wanneer dat nodig is, terwijl je de rest van de dag met anderen op pad bent.

Echter is het bij hen ook mogelijk om ervoor te kiezen om met een medereiziger van hetzelfde geslacht op een kamer te gaan. Zo leer je elkaar beter kennen en kun je samen dingen gaan ondernemen op je reis. De single reizen bieden dus verschillende mogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen van de perfecte reis.

Aktiva Tours: Wandel- en fietstochten van dag tot dag geregeld

De bestemmingen dicht bij Nederland bereiken onze single reizen vaak per bus of per trein. Hierbij krijg je een comfortabele reis en ben je voordat je het weet op je bestemming.

De reizen iets verder van huis voeren wij uit met het vliegtuig. Zo bent u binnen enkele uren op de plaats van bestemming, waarna het genieten is van de omgeving en alle bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Aktiva Tours van dag tot dag een schema opgesteld voor onze single reizen, waarbij u langs alle hoogwaardige en culturele plekken komt. Hierbij kunnen wij ze ook precies vertellen welke afstanden je gaat afleggen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk het reisaanbod van Aktiva Tours

Veel kilometers in een paar dagen

Bij de single reizen is het vanzelfsprekend dat je ervaring hebt met wandelen en/of fietsen. De meeste afstanden worden namelijk op deze manier afgelegd, waarbij de kilometers al snel op kunnen lopen en waarbij we vaak verschillende hellingen beklimmen.

Ze raden het daarom aan om enige conditie te hebben opgebouwd, zodat je goed mee kunt met de groep en een vakantie gaat hebben die je niet snel meer zult vergeten. Uiteindelijk moeten stoppen met de reis vanwege gezondheidsproblemen zou immers zonde zijn.