Baobab Reizen

Update: Baobab is in 2021 geheel en definitief opgegaan in Sawadee. Bezoek de website Sawadee.nl.

Onderstaande als archiefmateriaal:

Ontdek alle continenten met Baobab single reizen

Baobab is een reisorganisatie voor high-end verre reizen. Ze bieden tal van verschillende soorten (rond)reizen aan, waaronder fietsvakanties, festivalreizen maar ook rondreizen voor singles. Bekijk dit singles-aanbod op Sawadee.

Wil je er even lekker tussenuit, maar heb je geen reisgezelschap op het moment dat je weg wilt? Geen nood, de single vakanties van Baobab Reizen bieden de uitkomst.

Bekijk alle verre groepsreizen van Baobab Reizen

Met hun single reizen kun je alle continenten van de wereld ontdekken, terwijl je geen rekening hoeft te houden met vakantiedagen van vrienden of familie. Jij kiest de bestemming van de reis, zij zorgen voor een leuk gezelschap en de accommodaties. Zo kun je met hun single reizen volop genieten van de omgeving, terwijl je nieuwe mensen ontmoet en onvergetelijke avonturen beleeft.

baobab reizen website

Een kampeervakantie behoort tot de Baobab reizen

Omdat iedereen een voorkeur heeft voor de reis, zijn er bij hen verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om een kampeervakantie te boeken, waarbij je in de directe omgeving verblijft en wakker kunt worden met de geluiden van de dieren.

Een van deze kampeerreizen is bijvoorbeeld onze rondreis Alaska en Yukon. Tijdens deze reis heb je niet alleen de kans om wilde dieren te zien terwijl je in de open lucht slaapt, maar bezoek je ook verschillende nationale parken. Daarnaast zit er ook een kanotocht in, waarbij je kunt genieten van alle geluiden die de omgeving te bieden heeft.

Mis niets tijdens de Baobab single reizen

Heb je liever een iets luxere accommodatie, dan kun je voor een van hun andere single vakanties kiezen. Ze bieden namelijk ook reizen naar Brazilië en Argentinië, waarbij je niet alleen een rechtstreekse vlucht hebt, maar ook luxe accommodaties.

Ook bij deze reis zitten er verschillende excursies en bezienswaardigheden inbegrepen. Daarnaast geven ze je ook de mogelijkheid om tijdens deze rondreis op eigen gelegenheid nog enkele excursies te gaan doen. Zo weet je zeker dat je niets mist tijdens de droomreis en kom je thuis met de wildste verhalen. Je omgeving zal jaloers zijn op wat je allemaal gezien hebt tijdens je rondreis door Brazilië en Argentinië.

Bekijk alle verre groepsreizen van Baobab Reizen

Ontdek alle hoogtepunten in twee weken

Baobab Reizen begrijpt het als je vastzit aan een aantal vakantiedagen. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om alles van een bepaald land te zien. Veel landen zijn immers te groot om binnen twee tot drie weken helemaal gezien te hebben.

Toch zijn er mogelijkheden om zoveel mogelijk binnen een bepaalde tijd te kunnen zien. Daarom bieden ze ook single reizen aan waarbij je binnen een kort tijdsbestek langs alle hoogtepunten van een land gaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je alle hoogtepunten ziet, zoals bijvoorbeeld de Chinese muur in China, terwijl maar twee weken de tijd hebt om te kunnen reizen.

Tijdens deze single reizen zul je geen enkel moment denken dat je iets mist en kun je ondanks het strakke reisschema heerlijk ontspannen en alle bezienswaardigheden bekijken.

Voor ieder een geschikt pakket

Mocht je een van hun single reizen willen boeken, bekijk dan het aanbod op de Baobab website. Ze bieden vakantiebestemmingen op alle continenten in verschillende pakketten aan, waardoor er altijd de geschikte reis voor jouw situatie bijzit. Jij regelt je boeking, zij regelen het schema en je (alleengaande) medereizigers.

Bekijk alle verre groepsreizen van Baobab Reizen

Contact- en Bedrijfsinformatie Baobab

Baobab Reizen onderdeel van Sawadee
Adres: onbekend
Telefoonnummer:
Website: www.sawadee.nl
E-mail Adres: info@baobab.nl
Chat mogelijk via de website

Alternatieven voor Baobab Reizen

Maak je graag een mooie verre groepsreis, maar bood deze organisatie toch niet helemaal wat je zocht? Alternatieven voor mooie reizen zijn Fox Reizen, Crusj.com en Shoestring.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

Plaats een reactie