Nieuw bij Shoestring: dé ultieme Tanzania & Zanzibar ervaring

Ben je single en op zoek naar de ultieme Tanzania-ervaring? Wat denk je van Shoestring’s gloednieuwe rondreis die het avontuurlijke safari-land Tanzania combineert met het betoverende eiland Zanzibar? Je reist in een groep van 8 tot 20 personen. Bekijk deze 15-daagse prachtreis.

Single-Reis naar Tanzania

Je zult Tanzania verkennen aan boord van een goed uitgeruste truckbus en afwisselen tussen comfortabele hotels en sfeervolle kampeerovernachtingen. Naast de beroemde nationale wildparken Serengeti en Ngorongoro, zul je ook de minder bezochte reservaten Lake Manyara en Tarangire verkennen. Ga met ons mee op zoek naar het Afrikaanse wildlife en spot de majestueuze Big Five!

De Single-reis naar Tanzania is er voor de leeftijd 18-45, maar er zijn ook dezelfde Shoestring single-reizen naar Tanzania voor alle leeftijden. Tot slot kun je deze reis ook als groepsreis boeken waarbij ook stellen/samenreizenden mee gaan. Wat jou het beste lijkt! Bekijk de kosten en vertrekdata voor de verschillende reisvarianten.

Leeuwen Single-Reis naar Tanzania
Leeuwen zie je ongetwijfeld tijdens je Shoestring Single-Reis naar Tanzania

Afgezien van de bekende nationale wildparken Serengeti en Ngorongoro, zal je ook de minder druk bezochte reservaten Lake Manyara en Tarangire verkennen. Deze zijn ook zeer de moeite waard! Doe mee aan avontuurlijke zoektochten naar Afrikaans wildlife, inclusief de beroemde Big Five! Gamedrives, entreegelden ter waarde van ongeveer 400 USD en maaltijden tijdens het kamperen zijn allemaal inbegrepen. Let op: voor Tanzania heb je een visum nodig, dat je ruim van tevoren online kunt aanvragen. Eventueel kun je dit uitbesteden aan een Visumdienst als visumbuitenland.nl of visa4travel.nl. Zij doen dan de visum-aanvraag voor je, maar je moet natuurlijk wel alles zelf aanleveren. Zowel de visumsites van Kenia als Tanzania vond ik vrij rampzalig dus ik heb het uitbesteed. Natuurlijk betaal je wel extra servicekosten.

Overnachtingen

Waar slapen jullie, vraag je je wellicht af. Er zijn 7 hotelovernachtingen in Arusha, Stone Town en Nungwi Beach op basis van logies en ontbijt, maar er wordt ook gekampeerd! Zeven nachten slaap je namelijk in een tent, en wel in Lake Manyara, Serengeti, Karatu, Usambara en Dar Es Salaam.

Het eerste deel van de reis is vrij intensief. Wanneer de safari’s achter de rug zijn reizen jullie af naar het eiland Zanzibar, voor wat rustigere dagen. Al is er ook op Zanzibar genoeg te beleven. Wist je dat Freddie Mercury op Zanzibar is geboren? Je kunt er zelfs zijn geboortehuis bezoeken. Verder zijn er relaxte stranden, een voormalig gevangeniseilanden met keuzeschildpadden en nog veel meer.

Zanzibar strand
Een van de mooie stranden die Zanzibar rijk is

Tanzania en Kenia

Bezoek je liever twee landen? Dat kan ook, en is wat ik heb gedaan. Er is namelijk ook een singlereis waarbij je zowel Kenia als Tanzania bezoekt. Ook deze vind je op de site van Shoestring Reizen. Voor de reis die geheel in het teken staan van Tanzania vind je hier meer informatie, met ook het programma van dag tot dag van deze Single-Reis naar Tanzania.

Overige Bestemmingen van Shoestring

Naast de Single-Reis naar Tanzania heeft Shoestring nog tal van andere single reizen naar verre oorden. Wat dacht je van Japan, Mexico, Zuidelijk Afrika, Indonesië en Ecuador. Ze zijn er in 3 leeftijdscategorieën: 18 t/m 45, 25 t/m 35 en ‘alle leeftijden’.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

Plaats een reactie