Samen Uit Samen Thuis? Nieuw datingprogramma voor reislustige 45-plussers

Datingprogramma’s scoren al jaren enorm goed op televisie, en hetzelfde geldt eigenlijk voor reisprogramma’s. Laten we dat eens combineren, moet RTL gedacht hebben toen ze op het idee kwamen om Samen Uit Samen Thuis? op de buis te brengen.

B&B Vol Liefde, First Dates, Boer Zoekt Vrouw, Married at First Sight en Lang Leve de Liefde. Nederland lijkt niet uitgekeken te raken als het gaat om datingshows op TV. Binnenkort kan er een titel aan worden toegevoegd. RTL is namelijk bezig om het datingprogramma Samen Uit Samen Thuis? gestalte te geven.

Samen Uit Samen Thuis logo

Samen Uit Samen Thuis: Dating- en Reisprogramma in 1

In Samen, Uit, Samen Thuis krijgt een aantal vrijgezelle 45-plussers de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al eeuwig op hun wishlist staat. Uiteraard gaan ze niet alleen richting Schiphol; met drie potentiële liefdespartners vergezellen de singles naar een geweldige bestemming.

Kandidaten gezocht

Op moment van schrijven is RTL nog op zoek naar kandidaten. De singles die de hoofdrol spelen zijn al bekend, maar ze zoeken nog geschikte matches. Ben jij ouder dan 45 jaar, single en bereid om met 2 ‘concurrenten’ een fantastische reis te maken voor de camera? En zie jij iemand bij de deelnemende singles staan met wie jij wel een beschuitje zou willen eten een mooie reis zou willen maken?

Meld je dan aan voor Samen Uit, Samen Thuis? De oproep-video’s van de kandidaten vind je op deze pagina, dus je hoeft niet louter en alleen op een foto en een stukje tekst af te gaan.

De opnames van de show vinden plaats tussen februari – eind april 2023. Op de site van BlueCircle Casting lees je er meer over.

In dit nieuwe datingavontuur gaan een aantal hoofdpersonen tijdens een mooie reis op zoek naar de liefde. Hun reizen zullen begin volgend jaar plaats gaan vinden en daarom kun je je vanaf nu aanmelden voor een speeddate met hen, in Nederland.

Tijdens de speeddates kiezen onze hoofdpersonen de dates uit die met hen mee mogen op reis om elkaar beter te leren kennen. Hangt er liefde in de lucht? In de zon of bij het haardvuur na een dag in de sneeuw? Zij zijn klaar om hun hart open te stellen. Jij ook? – BlueCircle Casting

De Singles van Samen Uit Samen Thuis

De deelnemers van seizoen 1 (laten we hopen dat er meer seizoenen komen) zijn de 56-jarige werkende en Toegepaste Psychologie studerende Mehrnaz, de 51-jarige haar- en huid-specialist Sandra, de 63-jarige ex-piloot Eric en de 60-jarige Defensie-man Bart. Wanneer de eerste aflevering precies op TV te zien zal zijn is vooralsnog onbekend.

Single Reizen

Wil je zelf ongedwongen op reis met een leuke groep singles? Reisorganisaties VillaVibes en Shoestring bieden geweldige single reizen aan. Lees hier meer over VillaVibes en hier meer over Shoestring. Ga jij naar Samen Uit, Samen Thuis? kijken zodra het op televisie komt? En wat is jouw favoriete datingprogramma van de afgelopen jaren? En heb je zelf wel eens overwogen om mee te doen?


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

Plaats een reactie