VillaVibes en Estivant Single Reizen winnen ReisGraag Award

Reisorganisatie VillaVibes heeft dit jaar een ReisGraag Award gewonnen voor ‘beste reisorganisatie 2023’. Hetzelfde geldt voor single reizen en eenouder-vakantie aanbieder Estivant.

ReisGraag award logo

Ervaringen-website ReisGraag.nl bepaalt elk jaar wat de beste reisorganisaties zijn op basis van de reviews die ze krijgen op hun website. VillaVibes.nl, dat single reizen voor hoge opgeleide single aanbiedt, was 1 van de 7 gelukkigen. Alhoewel gelukkig, er gaat natuurlijk een hoop werk aan vooraf om kwalitatief goede reizen te bieden.

VillaVibes blij verrast met de ReisGraag Award

VillaVibes plaatste zelf nog een leuk stukje op hun website over de dag dat bekend werd dat ze een ReisGraag Award hadden gewonnen. De reisorganisatie heeft een zeer breed aanbod aan vakanties en sportieve reizen voor HBO en WO singles. Ook werken ze met verschillende leeftijdsgroepen. Lager opgeleid dan vereist? Dan mag je gewoon ook echt niet mee. Dit kwam de organisatie nogal eens op kritiek te staan, maar kennelijk vinden de deelnemers de reizen helemaal top.

Villavibes banner

Met VillaVibes kun je strandvakanties vieren in Gambia, of op de eilanden Cyprus, Rhodos, Kreta en Ibiza. Sportieve singles kunnen fietsen en wandelen tijdens hun Hike & Bike reizen. Nieuw zijn de padel reizen, die ze naast de tennisreizen aan zijn gaan beiden. Ook bieden singles de gelegenheid om met oud en nieuw samen te zijn.

Verder bieden ze wintersportreizen aan, en single weekenden dichter bij huis of in de Ardennen. Bekijk het gehele aanbod op VillaVibes.nl. Per bestemming en vertrekdatum kun je gelijk zien hoeveel singles er al mee gaan, voor welke leeftijdscategorie de reis is en uiteraard wat de kosten zijn. Lees ook de veelgestelde vragen over Villavibes.

Estivant Singles en Eenoudervakanties

Anders dan Villavibes richt Estivant zich ook op 1-oudergezinnen en op singles van alle opleidingsniveaus. Ook Estivant mocht 1 van de 7 ReisGraag Awards mee naar huis nemen. Hun reisaanbod vind je op Estivant.nl

Estivate Single Reizen banner

De ReisGraag Awards van volgend jaar

Ik ben benieuwd of VillaVibes en Estivant Reizen volgend jaar weer een ReisGraag Award weten te winnen. Andere winnaars dit jaar waren onder andere DeJong Intra Reizen, Bolderman Reizen, Simi Reizen, Eilandhoppen op Maat en NoSun. Simi Reizen biedt jongeren- of groepsreizen aan, en NoSun heeft lekker avontuurlijke actieve reizen in het pakket, ook zeer geschikt voor singles. Meer lezen over de ReisGraag Awards en de winnaars van eerdere jaren zien doe je op hun website.

Op onze site vind je meer info over bovenstaande reisorganisaties voor singles. Lees meer over Villavibes, NoSun Reizen, Estivant Reizen en Simi Reizen. Over de eenoudervakanties van Estivant bestaat ook een artikel.

Plaats een reactie