VillaVibes Strandvakanties: naar de zon met een groep singles!

Op vakantie naar de zon met een leuke groep vrijgezellen! Reisorganisatie Villavibes heeft diverse strandvakanties in hun reisaanbod. Denk aan redelijk voor de hand liggende bestemmingen als Kreta en Cyprus, maar bijvoorbeeld ook Gambia! Op VillaVibes.nl vind je alle vertrekdata, leeftijdsgroepen en prijzen van hun aankomende zonvakanties.

Over VillaVibes Strandvakanties

Kijk je uit naar de vakantie en wil je graag naar het strand en een zonnige bestemming? Dan kun je altijd bij VillaVibes terecht, aangezien deze grote reisorganisatie van Nederland talloze singlereizen aanbiedt tegen voordelige prijzen.

Als single persoon hoef je niet langer thuis te zitten of jezelf alleen te voelen; er worden tegenwoordig verschillende leuke singlereizen georganiseerd waar je ook als single persoon aan kunt deelnemen om zowel de vakantiebestemming te verkennen als om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Zonnige single strandvakanties

Het leuke van een single strandvakantie is, dat je met een groepje van maximaal 30 gelijkgestemde singles samen op pad gaan en avonturen gaat beleven, van gezelligheid genieten en aan unieke excursies en activiteiten deelneemt. Op de website van VillaVibes zie je altijd wie er al geboekt hebben, althans de leeftijden en geslacht, en hoeveel singles al geboekt hebben.

De single zonnige strandvakanties zijn zeer geschikt voor singles die graag mee willen doen met een groep gelijkgestemde singles die hoger zijn opgeleid en waarbij vrijwel niemand elkaar vooraf kent. Het mooie van deze vakantie, is dat het weer lekker warm en aangenaam is.

Villavibes Strandvakanties banner

Strandvakantie Cape Point – Gambia

Singles die open staan voor een all-inclusive ervaring die ze niet gauw zullen vergeten, moeten zich opgeven voor de singlereis Cape Point in Gambia. Het gaat om een strandvakantie waarbij je samen met een leuk groepje gelijkgestemde andere singles kennis maakt met het avontuurlijke en betoverende Gambia. Je leert er samen meer over de natuur, de cultuur en je kunt er lekker genieten van zon, strand en zee in 31 graden weer. Tijdens deze reis kun je deelnemen aan talloze unieke activiteiten en het hotel waarin je met de groep verblijft, ligt pal aan het zandstrand. Bekijk de vertrekdata, prijzen en actuele groepssamenstellingen.

VillaVibes Strandvakantie El Gouna – Egypte

Nog een leuke manier om je vakantie door te brengen is door het kiezen van een strandvakantie naar El Gouna in Egypte, waar het altijd lekker weer is (vooral in maart). El Gouna bevindt zich midden in de woestijn, pal aan de rand van de Rode Zee. VillaVibes organiseert een singlereis van maximaal 30 gelijkgestemde singles die ook graag leuke activiteiten willen doen in heerlijk weer. Het hotel waar je verblijft is een 4-sterren adults-only hotel op loopafstand van de leukste restaurants en barretjes en je kunt jezelf opgeven voor talloze activiteiten, waaronder snorkelen, wakeboarding en kitesurfen.

El Gouna strandvakantie Egypte
Een hotel in El Gouna, niet het VillaVibes hotel overigens

Strandvakantie Ayia Napa – Cyprus

Kies je voor deelname aan de singlereis naar Ayia Napa in Cyprus, dan kun je verzekerd zijn van een bijzondere vakantie. In Cyprus zijn de mooiste zandstranden te vinden en je kunt er als single terecht voor een combinatie van een bruisend nachtleven, afwisselend en heerlijk eten en spannende activiteiten en excursies. Verblijven doen we met z’n allen in een luxe 4-sterren hotel dat zich dichtbij de populairste badplaatsen van Cyprus bevindt, waaronder de Ayia Napa. De VillaVibes strandvakanties naar Cyprus krijgen gemiddeld een 8.7 van de deelnemers!

Strandvakantie Chania – Kreta

Een strandvakantie samen met allemaal singles naar Chania in Kreta is de ideale manier om ultiem van je eigen tijd te genieten. De groep singles verblijft samen in een bijzonder 4-sterren hotel dat zich direct aan het strand bevindt; idealer kan dus niet. Samen met andere gelijkgestemde singles kun je op een gezellige en avontuurlijke manier genieten van de unieke landschappen met bergen, zandstranden, het nachtleven bij de diverse beachclubs en bijzondere activiteiten waaronder een kloofwandeling, wijnproeverijen en een Griekse avond. Bekijk de vertrekdata, prijzen en actuele groepssamenstellingen.

VillaVibes Strandvakanties naar Rhodos

Ben je op zoek naar zon, zee en strand? Kijk dan niet verder want een 8-daagse singlereis naar Rhodos in Griekenland is dan de meest ideale keuze. Je verblijft tijdens je vakantie in een bijzonder hotel met de perfecte ligging dat zich direct aan het strand en bij het centrum bevindt en waarbij je deel kunt nemen aan talloze leuke activiteiten. Ook het nachtleven is bruisend, vooral in het uitgaansgebied van de stad van Rhodos.

groep singles op strandvakantie

Strandvakantie Zakynthos

Ook Zakynthos is een populaire vakantiebestemming voor singles die graag avontuur, gezelligheid en ontspanning zoeken tijdens hun vakantie. Samen met een leuk groepje met andere singles uit dezelfde leeftijdscategorie ga je diverse activiteiten uitvoeren, naar het uitgaansgebied en genieten van het nachtleven.

Alles zit hier immers op loopafstand van het hotel, welke direct aan het strand gelegen is. Enkele populaire activiteiten die je kunt doen tijdens een single strandvakantie in Zakynthos is het bezoeken van het scheepswrak en het strand met schildpadden.

Voor wie zijn deze strandvakanties geschikt?

Singles die overwegen mee te doen met de singlereizen strandvakantie tijdens de feestdagen vragen zich vaak af wat voor soort mensen meegaan. Je kunt er in elk geval van uitgaan dat de andere reisgenoten in je eigen leeftijdscategorie vallen en dat ze allemaal vrijgezel zijn, dat ze allemaal beschikken over een wo of hbo denkwijze en dat iedereen op zoek is naar het maken van plezier samen tijdens de vakantie. Een strandvakantie is ideaal als je nieuwe mensen wilt leren kennen onder een relaxte sfeer, zonder dat dit gedwongen moet gebeuren. 

VillaVibes garanties

Bij VillaVibes strandvakanties staan ze garant voor een heerlijke vakantie voor alle singles die met hen op reis gaan. Dit is wat je zoal kan verwachten:

  • Vakanties die in diverse leeftijdscategorieën zijn ingedeeld.
  • Groepen singles die allemaal hoger zijn opgeleid (minimaal hbo of wo).
  • Groepen zijn gelijkmatig verdeeld, met gemiddeld evenveel mannen als vrouwen.
  • De focus ligt op samen plezier maken en nieuwe mensen leren kennen.
  • De helft van de deelnemers heeft al eens eerder meegedaan met een singlereis.
  • De groep is gegarandeerd uniek. Dit vanwege de gelijkgestemde garanties.
Paradijselijk strand

Het unieke van de strand singlereizen

Jaarlijks willen er duizenden singles deelnemen aan hun singlereizen. Wat hun groepsreizen zo uniek maakt, is vanwege de Vibes die ze uitgeven. Ze vinden het namelijk belangrijk dat veel in groepsverband wordt uitgevoerd en dat er een reisleidster is die dagelijkse leuke activiteiten inplant waar je aan mee kunt doen, al is niets verplicht en kun je ook je eigen weg kiezen.

Het is niet voor niets dat veel reizen (ook andere VillaVibes single reizen) op den duur volgeboekt raken. Sommige zelfs vrij snel, zoals de single reizen naar Lapland.

Activiteiten tijdens de VillaVibes Strandvakanties

Populaire activiteiten waar veel aan wordt deelgenomen zijn de scooter-safari, wandelingen, boottochten en lekker borrelen, feesten en dansen op het strand in je blote voeten. Bekijk per reis welke activiteiten er mogelijk zijn. Liever leren surfen? Dat kan ook bij Villavibes, maar ook via Surfblend. Je vindt een uitgebreid beschrijving van de reizen op de websites.

Plaats een reactie