VillaVibes Wintersport: de mooiste single wintersportreizen naar diverse skigebieden

Heb je moeite om nog mensen te vinden die mee willen op wintersport? Gaat iedereen met zijn of haar gezin of willen de knieën niet meer zo meewerken als vroeger? De oplossing ligt voor de hand. Met VillaVibes Wintersport ga je met een groep hoger opgeleide singles (HBO/WO) lekker naar de sneeuw.

villavibes-logo

Op de website VillaVibes.nl vind je alle actuele bestemmingen, vertrekdata en groepssamenstellingen. Je hebt ruime keuze uit diverse ski-gebieden in verschillende landen.

Ben je van de après-ski? Kies voor een van de vele reizen naar Oostenrijk! Heb je het liever wat rustiger na een dag op de latten of je board, dan kun je kiezen voor Frankrijk.

Wintersportreizen speciaal voor singles

Op zoek naar een onvergetelijke wintersportervaring waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken? VillaVibes (voorheen SnowVibes) biedt speciaal ontworpen wintersportreizen voor singles, waardoor je een hele week lang zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Ontdek samen met gelijkgestemde, hoogopgeleide singles de meest unieke wintersportgebieden tijdens deze spannende en gezellige groepsreizen. Met een groep waarvan 85% elkaar nog niet kent en allemaal binnen dezelfde leeftijdscategorie vallen, beleef je een avontuurlijke vakantie vol nieuwe ontmoetingen.

Leuke activiteiten tijdens deze singlereis zijn boarden (zowel voor beginners als geavanceerde enthousiastelingen), skiën, ski-safari’s op diverse niveaus en gezellig samen eten en drinken en après-ski. Bij SnowVibes/VillaVibes kun je terecht voor het grootste aanbod wintersportreizen voor singles waarbij je kunt genieten van de prachtige uitgestrekte winterlandschappen.

Wintersport Vergelijker

Het aanbod van SnowVibes wordt jaarlijks uitgebreid, met inmiddels een totaal van 10 wintersportbestemmingen speciaal voor singles. Met deze diversiteit aan bestemmingen betekent dit dat er voor vrijwel iedereen de ideale locatie te vinden is. Om de juiste keuze te maken die het beste bij jou past, is het zorgvuldig vergelijken van de beste opties een slimme keuze. Op die manier kun je vol vertrouwen uitkijken naar een wintersportvakantie die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Villavibes wintersport banner

VillaVibes wintersport voor singles in Oostenrijk

Ik zet de huidige bestemmingen van VillaVibes Wintersport in Oostenrijk voor je op een rijtje. Deze kunnen in de loop der tijd natuurlijk veranderd zijn. Op VillaVibes.nl/wintersport vind je altijd het actuele aanbod, de bestemmingen, prijzen, vertrekdata en actuele groepssamenstelling (mannen, vrouwen, leeftijden)

St. Christoph 

Eén van de populairste singlereizen die SnowVibes biedt is naar de bestemming St. Christoph in Ski Arlberg, een hooggelegen dorpje in Oostenrijk. Het gaat om een top skigebied in Europa, welbekend om de uitgestrekte piste en de hotels zijn direct gelegen aan het skigebied.

Tijdens je verblijf in het hotel kun je ontspannen in de luxe sauna, genieten van het zonneterras of gezellig borrelen in het café voor een onvergetelijke ervaring. Voor meer gedetailleerde informatie over ons uitgebreide programma, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website. Ontdek hoe deze singlereis naar St. Christoph de perfecte combinatie biedt van avontuur, ontspanning en gezelligheid.

single wintersport groep
85% van je reisgenoten kent vooraf nog niemand en juist dat maakt het zo leuk

Zell am See 

Kies je voor de singlereis naar Zell am See, dan kun je een unieke ervaring verwachten. Zell am See bevindt zich namelijk in een geweldig en extra groot skigebied met perfecte verbindingen naar andere steden als Saalbach. Tijdens je vakantie verblijf je in een van de beste 4-sterren hotels, compleet met een heerlijk verwarmd buitenzwembad voor ultieme ontspanning na een dag op de pistes. Slapen doe je in luxe berghutten en de dag sluit je gezellig af met buiten-borrels in goed gezelschap.

Kaprun 

Ga je tijdens de feestdagen reizen, dan is de singlereis naar Kaprun in Oostenrijk de ideale keuze vanwege de Kitzsteinhorn-gletsjer. Je kunt in dit skigebied een enorme piste verwachten, inclusief een liftverbinding tussen de Maiskogel en de gletsjers voor een betoverende ervaring. Tijdens de vakantie verblijf je samen met andere gelijkgestemde singles in een centraal gelegen en uniek 4-sterren hotel, voorzien van een zwembad.

Saalbach-Hinterglemm

Veel van de klanten die een singlereis boeken bij VillaVibes, kiezen voor Saalbach-Hinterglemm en dit is niet zonder reden. Het gaat namelijk om een van de grootste en meest populaire skigebieden waar je samen met diverse andere hoog opgeleide gelijkgestemde singles terecht kunt voor avontuur en gezelligheid.

Tijdens het verblijf in Saalbach-Hinterglemm kun je ontspannen in een luxe hotel met wellness-faciliteiten, waardoor jouw wintersportervaring niet alleen op de pistes, maar ook in alle comfort en stijl compleet is.

Skipiste VillaVibes Wintersport voor singles

Kirchberg 

Een singlereis die absoluut niet mag ontbreken in dit lijstje is die naar Kirchberg, ook wel bekend als beste wintersportdorp van Oostenrijk. Je verblijft in een luxe 4-sterren hotel, inclusief wellnessfaciliteiten voor een optimale ontspanning na een dag op de pistes. Wat deze singlereis extra bijzonder maakt, zijn de diverse activiteiten die worden aangeboden, waaronder een dagelijkse skisafari in Kirchberg-Kitzbühel, het wildgebied van Oostenrijk. 

Bovendien krijg je de beschikking over de Salzburger Super Ski Card, waarmee je toegang hebt tot de uitgestrekte skipistes. We raden je aan om voor vertrek de regels omtrent skiën goed door te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van deze geweldige wintersportervaring.

Serfaus 

Een van de nieuwste en meest populairste singlereizen in ons aanbod is Serfaus, een gezellige bestemming waar je in een charmant hotel blijft in een centrale ligging direct in het hart van het centrum.

VillaVibes wintersport banner vierkant

In dit fenomenale skigebied kun je moeiteloos je weg vinden, aangezien er gebruik wordt gemaakt van handige metro’s en liften. Het verblijf in het hotel is overigens 100% all-inclusive, wat betekent dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken om vrijwel niets.

Je verblijft op 3- of 4-persoonskamer (ook 1- of 2-persoonskamers beschikbaar tegen een toeslag). Het hotel heeft de beschikking over een sauna. Heerlijk na een dagje op de piste.

Voor meer gedetailleerde informatie nodigen we je uit om het programma op onze website te bekijken en je te laten inspireren voor deze unieke singlereis.

Flachau 

Een andere uiterst geliefde keuze, met name onder Nederlanders, in ons aanbod is de singlereis naar Flachau. Hier geniet je van een uniek verblijf in een 3-sterren hotel met een prachtige sauna. Het hotel is gelegen in een betoverende en enorm skigebied ‘Salzburger Sportwelt’. Tijdens de singlereis heb je de mogelijkheid om dagelijks deel te nemen aan schitterende ski-safari’s op verschillende niveaus, waarbij je samen met andere singles uit je eigen leeftijdscategorie het gebied verkent.

VillaVibes wintersport in Italië

Ook de actuele bestemmingen van VillaVibes Wintersport in Italië zet ik voor je op een rijtje. Ook hier geldt: deze kunnen in de loop der tijd natuurlijk veranderd zijn. Op VillaVibes.nl/wintersport vind je altijd het actuele aanbod, de bestemmingen, prijzen, vertrekdata en actuele groepssamenstelling (mannen, vrouwen, leeftijden)

Val Gardena

Voor een onvergetelijke wintersportervaring in Italië kies je voor de singlereis naar Val Gardena. Verblijven in dit uniek en populair skigebied doe je in een luxe en sfeervol hotel dat voorzien is van een verwarmd buitenbad op het dak. Welbekende activiteiten in Val Gardena zijn onder andere de beroemde en spannende skitocht Sellaronda, waarbij je de prachtige Sella-groep doorkruist. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf volledig te laten verwennen in het comfort van het hotel.

Sauze d’Oulx 

Een buitengewone ervaring wacht op je tijdens een singlereis naar Sauze d’Oulx. Sauze d’Oulx is een enorm skigebied in Italië, met een breed scala aan populaire activiteiten waaronder het bezoeken van de Olympische afdaling van Turijn, wandelen door de smalle schilderachtige straatjes van het dorp, koffie drinken in de diverse lokale cafétjes, goedkoop lunchen op de pistes en gezellige barretjes bezoeken.

VillaVibes Singles Wintersport Frankrijk

En tot slot Frankrijk. Mijn favoriete wintersportland eerlijk gezegd, maar ik ben dan ook niet van de après-ski. Op VillaVibes.nl/wintersport vind je altijd het actuele aanbod van skivakanties in Frankrijk, de bestemmingen, prijzen, vertrekdata en actuele groepssamenstelling (mannen, vrouwen, leeftijden)

Alpe d’Huez 

Alpe d’Huez behoudt zijn positie als een van de meest begeerde bestemmingen voor singles die graag met ons op wintersport reizen. Je verblijft in een gastvrij en sfeervol hotel dat gerund wordt door gezellige Nederlanders. Het hotel bevindt zich pal tegenover de skilift of skigondel, waardoor je binnen ‘no-time’ kunt genieten van skiën in het enorm skigebied Grand Domaine. Als je nog vragen of twijfels hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, zodat wij je verder kunnen assisteren.

De Franse Alpen
De Franse Alpen

Keuze genoeg voor singles die met een groep op wintersport willen

Je ziet het; al ben je single, dan hoeft dit niet te betekenen datje tijdens de feestdagen alleen moet zijn. Tijdens een van hun singlereizen kun je nieuwe vrienden maken en unieke avonturen beleven, samen met gelijkgestemde en hoger opgeleide singles uit diverse leeftijdscategorieën. 

Twijfel je over welk skigebied jou het beste ligt? Op Snowplaza.nl kun je de verschillend bestemmingen met elkaar vergelijken. Bedenk echter dat met name de groep de sfeer en vakantie bepaalt! En daar heb je weinig invloed op 🙂

Er zijn meer reisorganisaties die wintersportvakanties voor singles en solo-boekers aanbieden. Ook Simi-Reizen (voor jongeren),SingleSnow en Estivant bieden dit aan. Het gehele aanbod van organisaties vind je op de wintersport pagina.

Ben jij al eens met VillaVibes wintersport mee geweest naar de sneeuw? Ik hoor het graag; leuk als je een berichtje of korte review instuurt!

Plaats een reactie