Christelijke Reizen

Wil je met een stel christelijke singles op vakantie? Denk je aan een groepsreis of actieve vakantie? Er zijn tal van (kleine) reisorganisaties die christelijke single reizen aanbieden. Meestal reis je in kleine groepen. Een overzicht voor wie niet alleen op vakantie wil.

Zoek je een christelijke partner? Datingsite Opzoeknaarjou.nl is dé christelijke datingsite.

Goed Idee Reizen (50+)

Goed Idee Reizen | Goed Idee Reizen was een christelijke reisorganisatie met een breed aanbod. Ze vielen echter altijd onder TUI Reizen.

De doelgroep is voornamelijk vijftig jaar en ouder, want ouderen krijgen te weinig aandacht in de resideerden, vindt men. Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Dit reisbureau heeft extra veel aandacht voor alleengaanden, maar organiseert geen specifieke singlereizen.

Je vindt er vaarreizen, verre reizen, actieve reizen. Maar ook speciale themareizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kerkgeschiedenis van Rome reis? Bekijk het reisaanbod op de website. Meer info over deze christelijke reisorganisatie lees je hier.

opzoeknaarjou christelijke dating

Amigo reizen

Amigo reizen | Amigo reizen biedt christelijke single reizen aan naar de prachtigste bestemmingen die je maar kunt bedenken. De reizen zijn volgens de website bedoeld voor 30+-ers en voor singles, wat een vreemde insteek lijkt: als je ouder bent dan 30 mag je dus sowieso mee, onder de 30 enkel als je single bent? In ieder geval lijkt die eis niet zo nauw gehanteerd te worden.
Amigo pronkt voornamelijk met bestemmingen die ver van huis en haard verwijderd zijn, zoals het prachtige Vietnam, maar je vindt er ook reizen die dichter bij huis blijven, zoals reizen naar Griekenland, Madrid of de Alphen.

Daarnaast biedt Amigo ook nog winterreizen aan, waarmee je in een groep heerlijk kunt skiën of snowboarden. Ook reizen naar het Noorderlicht zijn hierbij mogelijk. Kortom: Amigo reizen biedt een prachtig aanbod voor de actieve single of 30+-er!

christelijke single reizen groep

Amarant Christelijke Single Reizen

Amrant Reizen | Amarant Reizen is een christelijke reisorganisatie waar samen geloven, avontuur en respect voor de natuur centraal staan. Er wordt niet gewerkt met dichtgetimmerde reisprogramma’s. De bestemmingen en reistypes zijn erg divers. Zo kun je kamperen, zeilen, wandelen, fietsen en huttentrektochten maken. Ook staat per reis mooi de ‘reisintensiteit’ aangegeven. Zo is er voor welk wat wils, hoe (on)avontuurlijk je ook bent.

Vrijwel alle bestemmingen voor van groepsreizen liggen in Europa. Ook minder voor de hand liggende, minder toeristische bestemmingen komen aan bod. Denk aan Servië, Montenegro en Bosnië. Geïnteresseerd geraakt? Je kunt de gecombineerde Amarant Reizen en CrossRoads Vakanties gids gratis bestellen op de website. Heeft het woordje zeilen je getriggerd? Bekijk dan de pagina over single zeilvakanties, met ook diverse (niet christelijke) aanbieders.

BAS Travel

BAS Travel | BAS Travel organiseert in heel Europa jongerenvakanties voor een christelijke doelgroep. De naam BAS slaat niet op de oprichter van de reisorganisatie, maar op Beach, Active en Sun; drie kernwoorden die in de reizen terug te vinden zijn.

De reizen van BAS Travel zijn onderverdeeld in diverse leeftijdsgroepen, plus een speciale categorie single vakanties voor singles van 25 tot 45 jaar. De vakanties zijn verspreid over heel Europa, en vormen daarmee een heel gevarieerd aanbod. Wintersporten in Oostenrijk, zeilen op de Waddenzee, een strandvakantie aan de Spaanse kust of een prachtige rondreis door Macedonië: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn vrij redelijk, zeker aangezien vrijwel alle kosten in de reissom zijn begrepen. Opmerkelijk is wel dat er nog reserveringskosten in rekening worden gebracht en vervoer naar en van de bestemming lang niet altijd is inbegrepen.

FunkyFish Christelijke Single Reizen

FunkyFish | FunkyFish is hoofdzakelijk een christelijke datingsite, maar organiseert af en toe ook singlereizen in samenwerking met christelijke reisorganisaties. Je hoéft niet single te zijn, maar je meeste reisgenoten zullen wel vrijgezel zijn. Met FunkyFish kun je zowel zon- als actieve vakanties beleven. Iedereen die zich christen voelt, is welkom. Een actueel reisoverzicht vind je op de website. Wil je daten met andere christenen, kun je je gratis inschrijven bij FunkyFish, dé christelijke datingsite.

Beter-Uit

Beter-Uit | Vakanties met Overtuiging: de christelijke identiteit van Beter-uit vormt het hart en uitgangspunt van deze reisorganisatie. Je bent single, maar je wilt liever niet alleen op vakantie? Ga mee met de Beter-Uit groepsreizen voor christelijke singles. Geniet van leuke activiteiten, een prachtige omgeving en de gezelligheid van een groep. Om de leeftijdsverschillen in de hand te houden, hanteren ze voor de singlereizen de leeftijdscategorie 25 tot 60 jaar, en reizen voor alleengaanden 50+ jaar.

Christelijke single reizen naar o.a. Mallorca, Noord-ierland, Noorwegen en Kreta. Wil je verder weg, dan kun je naar Amerika, Costa Rica, China, Vietnam of Japan. Samen met andere christelijke singles genieten van een heerlijke vakantie! Op de website kun je de reisbrochure met het reisaanbod van het gehele jaar aanvragen.

Drie Tour Reizen

Drie Tour | DrieTour is dé christelijke reisorganisatie voor reizigers die meer willen dan alleen de highlights van een bestemming zien. De groepsreizen zijn geschikt voor alleengaanden en singles die niet alleen op vakantie willen, maar op reis willen met een gemengd reisgezelschap van alleengaanden en stellen. Vanuit de christelijke identiteit staan we stil bij grote en kleine natuurwonderen. Ontmoet de bevolking en verdiep je in de lokale cultuur en religie. Tijdens de reis is er aandacht voor het voeden en beleven van de eigen spiritualiteit. Soms door een stilte moment, soms door een korte meditatie. Indien mogelijk wonen we een lokale Grieks-orthodoxe dienst bij of brengen we een bezoek aan een synagoge of klooster. Bijzondere reizen met verdieping dus.

Leer meer over de eerste christenen. Overwinnaars van een cultuur die hen verafschuwde. Pioniers van een godsdienst die zich nog over de hele wereld zal verspreiden. Met de themareizen Vroegchristelijk en Religieuze Feesten vieren we de lokale feesten mee. Of reis mee naar Israël, Jordanië, Griekenland of Turkije, Bijbelse landen waar geschiedenis is geschreven. Waar de verhalen van de drie grote religies, Jodendom, Christendom en Islam tot leven komen. Ervaar het zelf tijdens een van de indrukwekkende reizen.

  • Programma’s met inhoud
  • Aandacht voor spiritualiteit
  • Samen beleven
  • Eigen reisleiders
  • Kwalitatief goed verzorgd
  • Reissommen alles inclusief

Beach Mission

Beach Mission | Beach Mission is een interkerkelijke zendingsorganisatie en organiseert evangelisatiereizen naar populaire Europese strand-bestemmingen, waar veel jongeren op vakantie gaan. Als je meegaat op zo’n reis bied je jongeren in de horeca-gebieden hulp, gebed en een luisterend oor aan. Je gaat het gesprek aan over hun geloof in- en je relatie met Jezus Christus.

Bestemmingen zijn onder meer Sunny Beach (Hongarije) en notoire jongerenbestemmingen Blanes en Lloret de Mar (beide Spanje). De groepen bestaan uit maximaal 10 of 20 reizigers. De minimale groepsgrootte is 6. Meer info over hoeveel mensen voor welke bestemming het komende strandseizoen worden gezocht vind je op de website.

GO4IT Reizen

UPDATE: De site van Go4It is offline, dus waarschijnlijk is deze reisorganisatie gestopt | GO4IT Reizen biedt christelijke single reizen en christelijke eenoudervakanties aan. De reizen voor singles zijn bedoeld voor singles van 25 tot 45 jaar die gezamenlijk een leuke en vooral gezellige vakantie willen beleven. Tijdens de vakantie kun je, zo vermeldt hun website, tijdens een prettige sfeer elkaar en God ontmoeten.

GO4IT benadrukt dat de reizen zeker geen datingreizen zijn en het vinden van een partner dus ook niet op nummer één moet staan. Dat is misschien ook wel de beste insteek – ook al zou je graag tijdens de reis een partner ontmoeten – zodat je op een ongedwongen en ongeforceerde wijze met je reisgenoten in contact kunt komen.

Mocht je alleen reizen net iets teveel van het goede vinden, dan is het geen enkel probleem om de reis samen met een vriend of vriendin te boeken. De reizen vinden redelijk dicht bij huis plaats. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk of de Belgische Ardennen. Voor wie dat geen probleem is, kun je bij GO4IT Reizen leuke vakanties boeken!

Zoek je een christelijke partner? Datingsite Opzoeknaarjou.nl is dé christelijke datingsite.

Overige reisorganisaties voor christelijke alleengaanden en single reizen

Hebben we een relevante reisorganisatie over het hoofd gezien? Je kunt ons altijd tippen als je het gevoel hebt dat er eentje mist. We hopen deze pagina voortduren aan te vullen met nieuwe reisbureaus.

2 gedachten over “Christelijke Reizen”

Plaats een reactie