Crusj.com

Ben je single, hoger opgeleid en op zoek naar een supermooie vakantie met gelijkgestemden? Voor jou is er dan reisorganisatie Crusj.com.

Het kan voor een single knap lastig zijn om een leuke vakantie uit te zoeken, want met wie ga je op vakantie? Boek daarom een vakantie bij Crusj! Crusj organiseert al meerdere jaren vakanties voor hoger opgeleide singles. Dit zijn geen ‘dating-reizen’, maar liefde kan natuurlijk altijd opbloeien.

Bekijk het reisaanbod van Crusj.com

Crusj logo

Je hebt keuze uit veel bestemmingen en altijd onder begeleiding van een professionele reisleider, die alle plekken kent. Crusj won voor de vierde jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs voor Beste Singlereis Organisatie, dus je weet zeker dat je bij Crusj goed zit.

Daarnaast is de organisatie aangesloten bij het Calamiteitenfonds, SGR en de VvKR, zodat een veilige boeking gegarandeerd is. Kijk snel naar de bestemmingen om te zien of er een bestemming of thema bij zit dat past bij jouw vakantie-verwachtingen. Je vindt er actieve vakanties, maar ook chill en feest-vakanties op Ibiza bijvoorbeeld.

Crusj,.com website

Een singlereis op maat!

Als je vaak merkt dat in je vriendenkring veel vrienden hun vriend of vriendin op vakantie nemen dan is het lastig voor jou om een geschikte reispartner te vinden. Je vrienden hebben vaak maar tijd en zin in een vakantie en met je ouders wil je niet meer mee. Ga daarom op een relaxte singlevakantie met Crusj.

De organisatie doet er alles aan om de verhouding man-vrouw zo goed mogelijk in balans te houden en bied meerdere reizen per specifieke leeftijdsgroep. Daarnaast houden ze hun groepen klein met ongeveer 25 personen om het persoonlijke karakter van een singlereis te behouden.

Crusj organiseert dus singlereizen voor hoger opgeleiden, zodat je altijd met gelijkgestemden op vakantie gaat. Als het concept je aanspreekt dan kun je je opgeven voor een singlereis, die speciaal op jou is afgestemd!

Bekijk het reisaanbod van Crusj.com

Een groot aanbod aan singlereizen

Op de website van Crusj kun je makkelijk en snel een reis opzoeken, die past bij jouw wensen. Filter op vertrekperiode en maand, leeftijdsgroep, bestemming, thema, verzorging en kamertype en vind een reis die bij je past.

Als je bijvoorbeeld selecteert op vakantiebestemmingen in juli met een leeftijdsgroep tussen de 20 en 35 jaar met een actief thema dan vind je onder andere een singlereis naar Algarve! Je vindt meteen alle informatie, zoals de datum, de kosten en het programma. Zo zie je in het programma een jeepsafari, mountainbiken, surfen, kajakken en nog veel meer activiteiten die goed passen bij iemand die een actieve vakantie wil!

De ultieme relax vakantie met Crusj

Toch liever een relaxte vakantie zonder al te veel sportieve activiteiten? Pas dan je zoektocht aan en filter bijvoorbeeld op zonvakanties om de mooiste bestemmingen voor jou te ontdekken. Zo vind je een singlereis naar Curacao. Lekker chillen op de Antillen. Deze reis is beschikbaar voor meerdere leeftijdsgroepen, zodat je lekker kunt genieten van de zon met jouw leeftijdsgenoten.

Deze vakantie richt zich meer op rust en daar zijn de activiteiten ook op uitgezocht. Maar voor een relaxte vakantie heb je nog veel meer bestemmingen, zoals Cyprus, Zakyntos en Samos. Ontdek ze allemaal en vind de vakantie die bij jou past!

Bekijk het reisaanbod van Crusj.com

Boek snel de ultieme singlereis bij Crusj

Gaan jouw vrienden allemaal met hun vriend of vriendin op vakantie en hebben ze geen tijd om met jou op vakantie te gaan? Of wil je gewoon heel veel nieuwe mensen ontmoeten? Ga dan voor een singlereis van Crusj.

Als je op vakantie gaat met Crusj kom je thuis met een verrijking van je vriendenkring of misschien wel een nieuwe liefde. Hoewel Crusj geen dating reizen organiseert zijn inmiddels de eerste Crusj baby’s al geboren…

Bij Crusj organiseren we al meer dan 10 jaar prachtige single reizen naar de mooiste en meest bijzondere bestemmingen. Onze groepen zijn niet te groot waardoor al onze single reizen een persoonlijk karakter hebben.

Contact- en Bedrijfsinformatie Crusj.com

Crusj.com
Singaporestraat 82 
1175 RA Lijnden
Website: www.crusj.com
E-mail: info@crusj.com
Telefoonnummer: 088 – 7070 696 
WhatsApp: 06 – 2165 1095 

Alternatieven voor Crusj

Toch niet overtuigd? Naast Crusj organiseert ook Villavibes single vakanties speciaal voor hoog opgeleide singles. Dit zijn momenteel de enige 2 reisorganisaties die alleen die specifieke doelgroep hebben. Geïnteresseerd? Lees meer over Villavibes.nl.

Mooie, verre groepsreizen maak je met TUI Reizen, Sawadee en Djoser.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo