Djoser

Met Djoser als alleen-reizende op stap

Djoser heeft geen specifieke singlereizen, maar singles zijn volgens hun site zeer welkom op hun groepsreizen! Er zijn dus ook geen leeftijdscategorieën. Jongvolwassenen tot 50+ is welkom.

Vaak is het wel zo dat op de wat duurdere verre reizen die Djoser met name aanbiedt niet al te veel jonge mensen mee gaan, is mijn vermoeden. Ben je single, wil je graag een mooie verre reis maken in een groep, dan is de website van Djoser een mooi startpunt. Bezoek Djoser.nl.

De groepen bestaan uit gelijkgestemde reis-enthousiaste deelnemers, die gemakkelijk aansluiting vinden met elkaar en daar ook voor open staan. Omdat je op de site per reis kunt zien wie er al geboekt hebben voor een specifieke reis kun je ook zien of er al mesen ‘in hun eentje’ geboekt hebben voor een reis.

Sterker nog: je kunt selecteren rop reizen waar in elk geval 1 alleengaande aan mee zal doen. Zo weet je zeker dat je niet de enige bent die alleen reist, mocht je dat vervelend vinden.

Bekijk het reisaanbod van Djoser

Enkele bestemmingen van de groepsreizen van Djoser: Thailand, Colombia, Cuba, Oezbekistan, Vietnam en Sri Lanka. Eigenlijk zijn ze op elk continent en in alle interessante landen wel actief.

Als je alleen reist ben je niet verplicht een toeslag te betalen voor een 1-persoonskamer. Je wordt namelijk ingedeeld op een twee-persoonskaper met iemand van hetzelfde geslacht. Als je graag alleen slaapt kun je natuurlijk wel tegen een toeslagtarief een kamer voor een persoon krijgen.

Reisgenoten, maar geen echte Djoser Singlereizen

Als single kan het vaak lastig zijn om een vakantie te kunnen boeken. Je wilt wel samen met iemand op vakantie, maar wie is er beschikbaar? Je vrienden hebben al een relatie en weer met je ouders meegaan past niet meer bij je interesses.

Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je kunt nog steeds een uitgebreide vakantie boeken zonder dat je in je eentje de omgeving moet verkennen of de activiteiten moet gaan doen. Bij Djoser heb je een ruim aanbod aan single vakanties, of zoals ze dat hier liever noemen, alleenreizende vakanties. Door het aanbod dat Djoser aanbiedt is op vakantie gaan weer alleen maar leuk.

Alleen tezamen op vakantie gaan

Je hoeft als single niet bang te zijn dat je in je uppie moet gaan reizen. Er is bij Djoser een groot aanbod aan reizen waar je als alleenreizende samen met andere alleenreizende globetrotters op pad kunt. Je zit in een groepje met gelijkgestemden en kunt zelf kiezen op wat voor een manier je de vakantie kunt vieren. Avontuurlijk, ontspannend of juist ontdekkend, er zijn genoeg opties waar je net als genoeg andere singles de mooiste vakantie kunt gaan boeken. Van verre tropische oorden tot rondreizen dichtbij huis.

Er wordt altijd aan gedacht dat de verhouding man en vrouw in de groep zoveel mogelijk gelijk blijft en wanneer er kamers gedeeld moeten worden, dan wordt dit zo ingericht dat je nog steeds alle ruimte en vrijheid hebt en de kamer kunt delen met gescheiden bedden met iemand van hetzelfde geslacht. Geen ongemakkelijke situaties omdat je gedwongen knus moet doen, maar wel de mogelijkheid om nog even na te kunnen kletsen over wat jullie vandaag hebben gedaan.

Bekijk het reisaanbod van Djoser

Geen extra kosten als single

In sommige gevallen is het mogelijk dat je als single alleenreizende meer moet betalen voor je reis dan wanneer je samen met iemand reist. Hier houdt Djoser rekening mee door expres reizen aan te bieden die geen prijsverschil hebben., mits je dus beried bent een kamer te delen.

Je betaalt hier voor dezelfde reis en dezelfde verblijfplaats evenveel als wanneer je samen met iemand reist per persoon. Je kunt eenvoudig deze informatie terugvinden in de online brochure.

Als single/alleenreizende ben je bij Djoser aan het juiste adres. Onze groepen bestaan uit gelijkgestemde reizigers, die gemakkelijk aansluiting vinden met elkaar. Iedereen is welkom: bijvoorbeeld jongvolwassenen, maar ook 50 plussers.

Wanneer je maar wilt op vakantie

Het aanbod van reizen is bij Djoser zo groot, dat er op elk gewenst moment wel een vakantie beschikbaar is. De kou van de winter ontvluchten met een mooie vakantie aan de andere kant van de oceaan? Het natuurlandschap van onze oosterburen verkennen? Lekker uitwaaien aan de Middellandse Zee of met de slee door het sneeuwlandschap van het hoge noorden?

Bij Djoser kun je terecht. Wil je meteen weg, dan kun je gebruikmaken van last minute deals waar je binnen enkele weken al in het vliegtuig of de reisbus kunt zitten. Samen met andere alleenreizende gelijkgestemden en zonder na te hoeven denken of er iemand met je mee op vakantie wilt is door de reizen die Djoser aanbiedt zo eenvoudig dat je zonder zorgen kunt genieten.

estivant-728

Misschien dat Djoser singlereizen op termijn wel gaat zien als een aparte vakantie-soort. Dan dient er wel voldoende interesse te zijn natuurlijk.

Contact- en Bedrijfsinformatie Djoser

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
openingstijden: ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur. Ook op zaterdag geopend; openingstijden wisselen per seizoen. Actuele tijden op de website.
website:www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: : 071 – 5126 400, tevens live chat op de website

Bekijk het reisaanbod van Djoser

Alternatieve Reisorganisaties voor verre groepsreizen

Niet de groepsreis gevonden waar je naar op zoek was? Er zijn meer organisaties voor verre reizen. Enkele suggesties van onze kant: Sawadee, FOX Verre Reizen en Shoestring. Is Djoser wat buiten je budget, kijk dan eens op VillaVibes, de Arnhemse single-reizen specialist gericht op hoger opgeleiden.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo