Duikvakanties

Ben je single en wil je graag met een groep singles op duikvakantie? Of heb je wel een relatie maar heeft je partner geen zin om te leren duiken? In dit overzicht vind je Nederlandse reisorganisaties die single- en alleengaanden duikvakanties organiseren.

Villavibes Duikvakanties

Villavibes | Bij deze single duikvakanties ben je een week op pad met 20 single duikers en 20 single kiters. De deelnemers aan de Villavibes duikvakanties zijn doorgaans hoger opgeleid. Sommige hebben al duikervaring; anderen gaan voor hun PADI.

De duikreizen vinden plaats in El Gouna, Egypte, in een van de mooiste onderwatergebieden ter wereld. Je verblijft in een prima 4-sterren hotel. Overdag ga je duiken, en in de namiddag is er tijd voor ontspanning. De duiklessen worden verzorgd door Orca Dive Club, een Duitse organisatie, een Duitse duikschool. De singles en alleengaanden zijn tussen de 25-49 jaar oud, maar check vooral de info voor de eerstkomende singlereis op de website. Vroeger heette het duik-gedeelte van Villavibes Divevibes.nl. Tegenwoordig valt alles onder Villavibes. Bekijk alle single reizen van Villavibes.

vissen zee duikvakanties voor singles

Vakantieduiker.nl Singles- en Groepsduikreizen

Vakantieduiker.nl | Duikvakanties op maat, zowel single duikvakanties als groepsduikreizen. Het onderscheid, als dat er al is, wordt niet heel duidelijk gemaakt op de website. Duikvakanties bij de vakantieduiker worden gekenmerkt door professionele begeleiding, kleine groepen, goede accommodaties en een persoonlijke benadering.

Bestemmingen zijn onder andere Curacao, Egypte, Indonesië, Oman, Manado, Jordanië, Bali, Lombok, Madeira, Bonaire, Mexico, Malediven, Mozambique, Micronesië, Panama, Zanzibar, Filipijnen, Zuid Afrika en Thailand. Of het hierbij om groepsreizen voor alleengaanden of specifieke single-reizen gaat is niet duidelijk.

Crusj Curacao

Crusj.com | Een single reisorganisatie voor hoger opgeleiden, organiseert niet echt duikvakanties maar heeft wel een reis naar Curacao. Tijdens deze reis neemt ‘het water’ een belangrijke rol in. Op het strand valt er namelijk heel veel te doen: verschillende watersporten, snorkelen, duiken en natuurlijk genieten van de zon! Leeftijdsgroep: 25 tot 45 jaar. Met Crusj kun je ook onder meer naar Ibiza, Cyprus en Fuerteventura.

Singlereizen.nl Single- en Groeps-Duikreizen

Singlereizen.nl | Duiken samen met andere avontuurlijk ingestelde vrijgezellen. Met singlereizen.nl kun je naar Egypte, Indonesië, Thailand, Malta, Portugal en nog een aantal ander mooie duikbestemmingen. Je reisgenoten zijn tussen de 20 en 59 jaar oud; een vrij brede leeftijdscategorie dus. De duikvakanties zijn online te boeken. Daarnaast heeft singlereizen.nl nog diverse andere single vakantie themas.

Ervaringen met Duikvakanties voor Singles

Ben je al eens mee geweest met een duikreis voor singles/alleengaanden bij een van bovenstaande reisorganisaties? Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar je ervaringen. Je kunt je reiservaringen hier onder achter laten. Vermeld er bij om welk reisbureau het gaat. Was je duikvakantie bij een andere singlereis-aanbieder dan bovenstaande? Geen probleem, ook die ervaringen zijn welkom.

Als er nieuwe single reizen organisaties bij komen die specifiek duikvakanties aanbieden zullen we bovenstaande lijst updaten. Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom.

Plaats een reactie