Duikvakanties

Ben je single en wil je graag met een groep singles op duikvakantie? Of heb je wel een relatie maar heeft je partner geen zin om te leren duiken? In dit overzicht vind je Nederlandse reisorganisaties die single- en alleengaanden duikvakanties organiseren.

Villavibes Duikvakanties

Villavibes | Vroeger bood Villavibes echte duikreizen voor single aan, onder de naam Divevibes. Helaas zijn ze gestopt met deze duikreizen in Egypte. Villavibes biedt nog wel strandvakanties aan, maar dan met de nadruk op zeilen en surfen.

Hun voormalige duikreizen vonden plaats in El Gouna, Egypte, in een van de mooiste onderwatergebieden ter wereld. De singles en alleengaanden die met strandvakanties mee gaan zijn tussen de 25-49 jaar oud, maar check vooral de info op de website. Bekijk alle single reizen van Villavibes.

vissen zee duikvakanties voor singles

Crusj Curacao

Crusj.com | Een single reisorganisatie voor hoger opgeleiden, organiseert niet echt duikvakanties maar heeft wel een reis naar Curacao. Tijdens deze reis neemt ‘het water’ een belangrijke rol in. Op het strand valt er namelijk heel veel te doen: verschillende watersporten, snorkelen, duiken en natuurlijk genieten van de zon! Leeftijdsgroep: 25 tot 45 jaar. Met Crusj kun je ook onder meer naar Ibiza, Cyprus en Fuerteventura.

Singlereizen.nl Single- en Groeps-Duikreizen

Singlereizen.nl | Duiken samen met andere avontuurlijk ingestelde vrijgezellen. Met singlereizen.nl kun je naar Egypte, Indonesië, Thailand, Malta, Portugal en nog een aantal ander mooie duikbestemmingen. Je reisgenoten zijn tussen de 20 en 59 jaar oud; een vrij brede leeftijdscategorie dus. De duikvakanties zijn online te boeken. Daarnaast heeft singlereizen.nl nog diverse andere single vakantie themas.

Vakantieduiker.nl Singles- en Groepsduikreizen

Vakantieduiker.nl | Duikvakanties op maat, zowel single duikvakanties als groepsduikreizen. Het onderscheid, als dat er al is, wordt niet heel duidelijk gemaakt op de website. Duikvakanties bij de vakantieduiker worden gekenmerkt door professionele begeleiding, kleine groepen, goede accommodaties en een persoonlijke benadering.

Bestemmingen zijn onder andere Curacao, Egypte, Indonesië, Oman, Manado, Jordanië, Bali, Lombok, Madeira, Bonaire, Mexico, Malediven, Mozambique, Micronesië, Panama, Zanzibar, Filipijnen, Zuid Afrika en Thailand. Of het hierbij om groepsreizen voor alleengaanden of specifieke single-reizen gaat is niet duidelijk.

Ervaringen met Duikvakanties voor Singles

Ben je al eens mee geweest met een duikreis voor singles/alleengaanden bij een van bovenstaande reisorganisaties? Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar je ervaringen. Je kunt je reiservaringen hier onder achter laten. Vermeld er bij om welk reisbureau het gaat. Was je duikvakantie bij een andere singlereis-aanbieder dan bovenstaande? Geen probleem, ook die ervaringen zijn welkom.

Als er nieuwe single reizen organisaties bij komen die specifiek duikvakanties aanbieden zullen we bovenstaande lijst updaten. Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom. Zoek je toch net iets anders? Bekijk dan de thema-pagina over bijvoorbeeld single rondreizen. Verre groepsreizen waarbij je diverse hoogtepunten van een of meerdere landen ziet. Of ga surfen met singles.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

2 gedachten over “Duikvakanties”

  1. goedendag het verbaasd mij dat deze reizen verkocht worden als dating reizen anders zou je de leeftijdsgrenzen niet hanteren.
    met andere woorden ik kan niet boeken omdat ik een paar jaar te oud ben.
    jammer!!!!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie