Dynamic Holland

Reisorganisatie Dynamic Holland organiseert groepsreizen voor singles en voor een jonger publiek. Dit kunnen wintersportreizen zijn, zeilreizen, of trips naar de zon. Ze zijn al 30 jaar specialist in het organiseren van leuke vakanties voor alleengaanden.

Bestemmingen zijn onder andere Ibiza, Terschelling, Flachau en Saalbach-Hinterglemm. Bekijk het aanbod op DynamicHolland.nl.

Dynamic Holland logo

Single op vakantie gaan klinkt voor veel mensen niet als ideaal. Vaak maakt het samen reizen en activiteiten doen je vakantie pas echt compleet.


Maar wie zegt dat je per se alleen op vakantie moet gaan als je single bent? Zelfs als je hele vriendengroep al in een relatie is, hoef je nog steeds niet zonder gezelschap naar het buitenland te gaan.

Bekijk het reisaanbod van Dynamic Holland

Single groepsreizen boek je bij Dynamic Holland

Je kunt heel eenvoudig een groepsvakantie boeken waar je met andere mensen tezamen op avontuur gaat. Dit doe je via Dynamic Holland, specialist op het gebied van groepsreizen, en dus ook voor single groepsreizen. Al meer dan 30 jaar verzorgt Dynamic Holland voor iedere single reiziger de mooiste vakanties die je je maar voor kunt stellen.

dynamic holland website

Een grote keuze aan groepsreizen

Dynamic Holland heeft een breed assortiment aan single groepsreizen die je kunt doen. De vakanties zijn het hele jaar door te boeken, zolang je er maar de activiteiten die gepland staan zou kunnen doen.

Dynamic Holland richt zich op single en alleengaande reizigers vanaf 21 jaar. Dit zijn mensen die zich aangetrokken voelen tot de sfeer en het ongedwongen karakter van onze reizen.

Zo kun je onder andere gaan wintersporten in het Alpengebied, maar dit geldt natuurlijk alleen in de maanden dat er hier ook sneeuw ligt. Dicht bij huis of juist verder weg, in heel Europa kun je met deze groepsvakanties terecht en er vanuit gaan dat je de tijd van je leven zult ervaren.

Dynamic Holland: Als één groep samen alles doen

Wanneer je met vrienden op vakantie gaat heb je vaak dat je rekening moet houden met ieders wensen. De één wil het avontuur tegemoet gaan, de ander wil juist uitrusten in een mooie accommodatie of alleen de steden bezoeken, terwijl jij de natuur in wilt trekken. Het is wel leuk om samen met vrienden op vakantie te gaan, maar dit soort zaken kunnen de vakantie toch onbedoeld bemoeilijken.

De groepsvakanties van Dynamic Holland zijn hierbij een goed gegeven. In de groepen zitten alleen mensen die hetzelfde over de vakantie denken als jij, omdat zij de vakantie hebben geboekt om de activiteiten die er wel en niet gedaan worden.

Hierdoor leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, maar weet je ook zeker dat wat je tijdens je vakantie wilde doen ook echt gedaan wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat als je tijdens je zomervakantie kleine dorpjes wilde ontdekken, dat je na thuiskomst alleen het strand hebt gezien.

Dynamic Holland Banner

Op wat voor manier dan ook

Dynamic Holland weet dat iedere single anders is en daarom ook andere manier van vakantievieren heeft. Om hierin te kunnen schikken biedt het bureau verschillende soorten vakanties aan. Van wintersportvakanties tot zomervakanties aan het strand, met het vliegtuig naar je bestemming of varen met de boot als je bestemming. Ook VillaVibes biedt strandvakanties aan, evenals wintersport reizen.

Zeilvakanties zijn een aparte specialisatie van Dynamic Holland die ervoor zorgen dat je de Europese landen toch op een andere manier kan bezichtigen dan je gewend bent.

Wij organiseren fantastische wintersportvakanties voor single en alleengaande 30plussers en jongeren, terwijl de focus in de zomer juist ligt op gezellige groepsreizen voor singles, alleengaanden een eenoudergezinnen.

Single in de breedste zin van het woord

Je hoeft niet per se single te zijn om aan de single groepsvakanties mee te doen. Het doel van de vakantie is niet om een nieuwe vlam tegen te komen, maar om met gelijkgestemden een leuke tijd te kunnen hebben.

Als je partner bijvoorbeeld niet jouw passie voor skiën en snowboarden met je deelt, dan kun je deze groepsvakantie ook gebruiken om toch jouw geliefde vakantie te kunnen vieren. Wat de reden van alleen moeten reizen dan ook mag zijn, door de single groepsreizen van Dynamic Holland is het heel eenvoudig een geschikte vakantie te vieren waar je samen met een leuk groepje een mooie tijd tegemoet gaat.

Contact- en Bedrijfsinformatie Dynamic Holland

DynamicHolland
Adres: geen bezoekadres
Website: www.dynamicholland.nl
E-mail Adres: info@dynamicholland.nl
Telefoonnummer: 0517 – 202 020
Whatsapp: 06 – 8280 1739

Alternatieve Reisorganisaties

Hoewel het aantal reizen van deze organisatie best indrukwekkend is heb je misschien toch niet gevonden wat je zocht. Meer jongerenreizen vind je bijvoorbeeld bij Simi Reizen. Maak je graan een verre groepsreis? Kijk dan eens bij de ANWB groepsreizen.

Op wintersport met singles kun je onder andere met Villavibes (Snowvibes) en Estivant, of bekijk het volledige overzicht van wintersport-reisorganisaties voor alleenreizenden.