Estivant Eenoudervakanties

Estivant Vakanties organiseert al meer dan 20 jaar eenoudervakanties. Zij begrijpen als geen ander dat alleenstaande ouders bijna altijd ‘aan’ staan, zelfs op vakantie. Tijd voor de ouder schiet er vaak bij in. Het concept van eenoudervakanties is erop gericht om eenoudergezinnen volledig te ontzorgen, verrassen én een geweldige vakantie te geven! Bekijk de eenoudervakanties.

Het concept van Estivant Eenoudervakanties

Bij Estivant Vakanties hoef je geen animatieteam te verwachten dat staat te dansen in een berenpak – nee. Op iedere locatie staat een team klaar om ouders en kinderen te ontvangen en een topvakantie te bezorgen! Het team organiseert voor de jongere kinderen het EstiFun-programma. Denk hierbij aan schatzoeken, waterspellen of levend Kolonisten van Catan.

Estivant eenoudervakanties

Tieners kunnen actie en avontuur verwachten tijdens het EstiVenture-programma. Zij kunnen bijvoorbeeld mee op een nachtelijke dropping, jachtseizoen of bivak! Samen met andere gezinnen ondernemen de ouders en kinderen ook allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken en golfsurfen, maar ook de omgeving verkennen of een kasteel bezoeken. Bekijk het reisaanbod.

Er worden ook speciale UIT-avonden georganiseerd waarbij de ouders samen een avondje uitgaan, naar een wijnproeverij bijvoorbeeld. Andere vaste elementen zijn de BBQ, Pizza Party én het Pannenkoekenfeest!

Estivant Eenoudervakanties

Eenoudervakanties in Europa

Op de camping heeft Estivant Vakanties een eigen laan of veld, dat vormt een fijne uitvalsbasis waar lekker gespeeld en gezwommen kan worden. En de ouders? Die kunnen rustig met de benen omhoog een boek lezen, wetende dat hun kind(eren) de tijd van hun leven hebben met leeftijdsgenootjes! Strand, bergen of bossen… qua omgeving is eigenlijk alles mogelijk! Je hoeft alleen maar te kiezen tussen de vele (en zeer gevarieerde) Europese bestemmingen!

Niet zo’n kampeerder? Geen probleem! Er zijn ook eenoudervakanties waarbij je in een hotel slaapt. 

Naast eenoudervakanties organiseert Estivant Vakanties ook singlereizen. Lees er meer over op deze pagina.

Contact- en bedrijfsinformatie

Estivant Vakanties
Nieuwe Marktstraat 54C
6511 AA Nijmegen
Website: www.estivant.nl/eenoudervakanties 
E-mailadres: contact@estivant.nl
Telefoonnummer: 024 – 3600 104
WhatsApp: 024 – 3600 104


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo