Estivant Singlevakanties

Estivant Vakanties kent maar één missie, en dat is mensen blij maken! Al 20 jaar organiseren zij singlevakanties op basis van leeftijdscategorieën. De bestemmingen liggen verspreid door heel Europa, dus je kunt alle kanten uit!

Wat er sowieso vaststaat: alles is goed geregeld, lokale tips van de reisbegeleider en een fantastische ervaring met reisgenoten die dezelfde vakantie als jij leuk vinden! Voor elk wat wils in het reisaanbod van Estivant.

Estivant Singlevakanties

Wat voor vakanties zijn dat dan? Dat is nu net het mooie: er is voor ieder wat wils. Houd je bijvoorbeeld van het strand en eilandleven, dan zit je zeker goed op een van de Griekse eilanden.

Liever de hoogte in? Geen probleem. Estivant Singlevakanties biedt ook tal van mogelijkheden voor liefhebbers van wandelen en frisse berglucht. Fiets je graag? Ben je fan van ongerepte natuur? Of ga je voor cultuur en historische stadjes? Het aanbod is breed en je kunt het zo sportief maken als je zelf wilt. Kies gewoon wat bij jou past!

Via de zoekfunctie op de website kun je makkelijk zoeken op reisthema (actief, wintersport, zon, wandelen et cetera) en op je gewenste vertrekdata.

Estivant Singlevakanties

Verblijf & zomerbestemmingen

Goed. Europese bestemmingen, dus. Waar je dan aan moet denken? Aan Kroatië, Spanje en Italië, om er maar een paar te noemen. Slovenië, Frankrijk en Oostenrijk komen ook regelmatig voorbij! Het aanbod van de reizen verandert elk jaar. Kies uit meer dan 20 hotel- en luxe kampeervakanties! Kijk op de website van Estivant Vakanties voor het actuele aanbod.

Bekijk het reisaanbod van Estivant

Mee op wintersport?

Ook voor wintersport kun je bij Estivant Vakanties terecht. Of je nu een doorgewinterde skiër of snowboarder bent of nog niet zo vaak op de latten hebt gestaan, er is voor elke wintersporter wel een piste te vinden. Ook is er de Learn to ski-week, speciaal voor iedereen die nog nooit op wintersport is geweest. Ben je ook in het winterseizoen van de rondreizen, dan kun je mee op skisafari of naar Lapland!

Soloreizen in een groep

Bij Estivant Vakanties ga je solo, maar reis je samen. Dat heeft voordelen: vrijheid (tijd voor jezelf), maar ook de gezelligheid van een groep. Tijdens het diner, bijvoorbeeld!

Maar zijn dit nu datingreizen? Nee. Zie het als soloreizen. Je reist met een groep van alleengaanden (dus solo) die dezelfde vakantie leuk vinden als jij. Daten is zeker niet de insteek van de reis.

Bekijk het reisaanbod van Estivant

Op vakantie met vrienden is leuk, maar voordat alles geregeld is… Verschillende agenda’s, budgetten en wensen. Dan kan je er beter alleen op uit gaan. Maar die avonturen wil je wel delen, natuurlijk. – Estivant Single Reizen

Bekijk het reisaanbod van Estivant

Estivant samengevat:

  • Al meer dan 20 jaar ervaring ;
  • Verschillende leeftijdsgroepen: 25-39, 30-49, 35-55, 40-59 en 50-69;
  • Kleinschalige groepen van maximaal 20 reisgenoten;
  • Uitgebreid aanbod van uiteenlopende bestemmingen in Europa;
  • Zowel zomer- als wintersportvakanties;
  • Kies tussen kampeer- en hotelvakanties, altijd op mooie locaties;
  • Tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren;
  • Reizigers beoordelen Estivant Vakanties met een 9;
  • Estivant Vakanties is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.
  • Niet alleen voor hoger opgeleiden, zoals Crusj en Villavibes dat wel zijn

Contact- en Bedrijfsinformatie

Estivant Vakanties
Nieuwe Marktstraat 54C
6511 AA Nijmegen
Website: www.estivant.nl/singlereizen
E-mail Adres: contact@estivant.nl
Telefoonnummer: 024 – 3600 104
WhatsApp: 024 – 3600 104

Estivant Eenoudervakanties

Estivant Vakanties heeft nog een concept: eenoudervakanties. Zij begrijpen als geen ander hoe alleenstaande ouders bijna altijd ‘aan’ staan en de zorg voor hun kinderen dragen, zelfs op vakantie! Tijd voor jezelf als ouder schiet er dan bij in.

Ga je op eenoudervakantie met Estivant Vakanties, dan vier je samen met jouw kind(eren) en andere eenoudergezinnen vakantie op een kampeer- of hotelbestemming ergens in Europa! Er zijn leeftijdsgenootjes voor de kids, activiteiten om samen te doen én een programma speciaal voor de kinderen, zodat jij als ouder ook tijd hebt om in de hangmat te liggen en een boekje te lezen. Of heerlijk bij het zwembad te zitten. Of naar een wijnproeverij te gaan met de andere ouders, terwijl de kinderen vermaakt worden. Echt ontspannen, dus. Voor de kinderen én de ouders!

Met maximaal 20 singles voldoende mensen voor een leuke klik, maar geen grote anonieme groepen waar je jezelf blijft voorstellen.

Alternatieven voor Estivant

Ondanks het ruime reisaanbod toch niet die reis gevonden die jouw enorm aanspreekt Gelukkig zijn er veel alternatieven te vinden op bradly.nl. Kijk een op onze pagina’s over SingleSun, Simi Reizen en Shoestring. Zoek je een verre groepsreis in het hogere segment? Kijk dan eens naar Djoser en Sawadee.

Ervaringen

Ben je met een van de groepsreizen mee geweest? Dan lezen we je ervaring (en bestemming) graag terug onderaan deze pagina.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

Plaats een reactie