Fox Groepsreizen

Met FOX de meest avontuurlijke single reizen maken

Update: FOX gaat voortaan verder onder de naam ANWB Reizen. Ze maakten hier al onderdeel van uit maar nu is de merknaam FOX verdwenen. Bij ANWB Reizen kun je ook gewoon nog geweldige single reizen boeken. Onderstaande is niet langer relevant, al si er wel een overlap qua reisaanbod gelukkig.

Lees meer over ANWB single groepsreizen.

Maak je graag mooie verre reizen, maar niet in je eentje? Met Fox Groepsreizen bereik je de mooiste bestemmingen. Tijdens de groepsreizen heb je uiteraard genoeg tijd voor jezelf. En deels zijn de activiteiten zelfs optioneel.

De bestemmingen zijn onder andere Cambodja, China, Peru, Ecuador en Laos. Te veel om op te noemen, want Fox heeft momenteel 50 single reizen. Bekijk de actuele verre single-reizen van Fox.

Naast verre reizen kun je met Fox Groepsreizen tegenwoordig ook op citytrip met een stel singles!

fox groepsreizen 150

Op vakantie gaan is leuk met goed gezelschap. Wanneer je single bent is dit gezelschap soms lastig te vinden. Je kunt het plezier en de ervaringen niet delen met een partner, dus wie moet je dan meenemen? Je vrienden hebben het vaak al te druk met hun eigen leven of hebben wel een relatie waar ze mee op vakantie willen, met je ouders gaan is ook niet meer wat het geweest is en kinderen heb je vaak nog niet.

Alleen is ook maar alleen, waarom het fijn is dat je ook als single groepsreizen kunt gaan maken. Bij FOX boek je eenvoudig de meest uiteenlopende vakanties waarmee er altijd wel één is die past bij je interesses en wat je van plan was te doen. Dit alles volledig verzorgd en met dezelfde kwaliteit als wanneer je een vakantie met het hele gezin zou boeken.

Bekijk het reisaanbod van Fox Groepsreizen

Leuke single groepen voor de beste vakantie

Vaak heb je geen zin om samen met een stelletje op vakantie te gaan als je single bent. Het stelletje wil natuurlijk ook wat tijd voor hunzelf hebben en om hier als single dan als derde wiel aan de wagen bij te zitten is voor niemand fijn. Daarom heeft FOX speciale groepsreizen die perfect voor singles zijn.

Je gaat in een groepje met gelijkgestemden op vakantie en kunt ondertussen nieuwe banden met elkaar opbouwen. Deze groepen zijn klein, waardoor je echt een gezamenlijk gevoel hebt en je je niet steeds opnieuw voor hoeft te stellen. Voor je het doorhebt ben je al één met de groep geworden en genieten jullie samen van de mooiste uitjes in het verre buitenland.

Fox verre reizen website

Ontdek de wereld samen met de groep

De single groepsreizen die je via FOX boekt, brengen je overal naartoe. Van de Verenigde Staten tot China, van tropische stranden tot het ruige berggebied. Veel organisaties organiseren alleen groepsuitjes binnen Europa, maar met FOX kom je ook in het verre buitenland tot aan de andere kant van de globe. Doordat je met een groepje reist vanuit Nederland, is er altijd aanspraak in je eigen taal. Ook de gids vanuit FOX spreekt gewoon Nederlands, zodat je geen last hoeft te hebben van een taalbarrière, waar je dan ook naartoe gaat.

Op singlereis: Samen met andere singles een land echt leren kennen, dat is het uitgangspunt van al onze single reizen. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, daar gaat het om.

Travelling apart together

Met single groepsreizen kies je voor de mooiste vakanties met medereizigers die net als jij openstaan voor nieuwe uitdagingen. Bij FOX begrijpen ze dat je tijdens de activiteiten graag tezamen met de groep bent, maar dat je soms ook even tijd voor jezelf wilt hebben. Daarom is het mogelijk om bij het boeken van je vakantie te kiezen voor een slaapplek die alleen voor jou is.

Zo kun je buiten de activiteiten toch nog even op jezelf zijn en tot rust komen. Wil je dit juist helemaal niet en wil je ook buiten de activiteiten de mogelijkheid hebben om met je groepsleden uit te rusten of te praten wat jullie die dag hebben gedaan, dan kun je er ook voor kiezen om een kamer te nemen die je met iemand van het eigen geslacht kunt delen (uiteraard wel allebei een eigen bed).

Op YouTube vond ik een filmpje dat is gemaakt door een deelnemer aan de Fox single-reis naar Thailand. Dit geeft wellicht een aardige indruk wat je van een reis van Fox Groepsreizen kunt verwachten:

Op het Youtube-kanaal van Fox Vakanties vind je nog veel meer filmpjes over hun bestemmingen, maar dan niet toegespitst op het thema singlereizen.

Wij bieden single reizen voor zowel jongvolwassenen als alleenstaande en alleengaande 50-plussers, alleenstaande en alleengaande 60-plussers en alleenstaande en alleengaande 70-plussers naar meer dan 35 verschillende bestemmingen over de hele wereld!

Fox Groepsreizen: Altijd de zekerheid van kwaliteit

FOX staat bekend om de kwalitatieve reizen over de hele wereld. Het heeft al drie jaar op rij de award voor Beste Aanbieder Groepsreizen gewonnen, wat je niet krijgt als je geen hart voor de branche hebt. Bij de single groepsreizen is dit geen uitzondering. Ook deze groepsreizen behoren onder deze beoordeling, waardoor je ook bij deze reizen uit kunt gaan van de kwaliteit en service die FOX te bieden heeft.

Bekijk het reisaanbod van Fox Groepsreizen

Fox Citytrips voor Singles

Inmiddels heet Fox Groepsreizen ook ‘single stedentrips’ toegevoegd aan het reisaanbod. Bestemmingen zijn onder andere Kaapstad, Istanbul, New York en Dubai. Vrij originele steden die bovendien niet naast de deur liggen. Of kies voor een stedentrip waarbij je twee steden combineert, zoals Moskou & St. Petersburg. Je vind de stedentrips voor singles op fox.nl/stedentrip-singles.

Contact- en Bedrijfsinformatie Fox Verre Reizen

FOX, verre reizen
Taurusavenue 18
2132 LS Hoofddorp
Website: www.anwb.nl/singlereizen
E-mail Adres: geen, via contactformulier op de site.
Telefoonnummer: 0252 – 660 000

Alternatieve Reisorganisaties

Zoek je specifiek een verre reis met een groep, dan kun je naast Fox ook eens kijken bij Shoestring en Sawadee. Vind je groepsreizen voor singles binnen Europa ook een optie, dan zijn Estivant en VillaVibes wellicht wat.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo