Funbreaks

Reis- en evenementenorganisatie Funbreaks heeft een divers aanbod aan singleweekenden. Het ontmoeten van nieuwe mensen en samen een leuke activiteit ondernemen staat centraal.

Logo Funbreaks

De groepen zijn bij Funbreaks niet al te groot, waardoor je de kans krijgt om de andere deelnemers ook écht te leren kennen. Alle singleweekenden worden georganiseerd in leeftijdsgroepen. Bezoek Funbreaks.nl.

Funbreaks kenmerkt zich door laagdrempelig te zijn en de ongedwongen en gezellige sfeer. Er is dan ook nooit een verplicht programma. Er worden altijd wel activiteiten aangeboden tijdens de reizen, maar je kunt zelf kiezen of je daar aan meedoet of niet.

Bekijk de single events en reizen van Funbreaks

Single Weekenden van Funbreaks

De singleweekenden vinden voornamelijk plaats in Nederland, België en Duitsland. Je hoeft dus niet zover te reizen om er een paar dagen toch even helemaal tussenuit te zijn. Voorbeelden van all inclusive reizen zijn single weekenden naar Zeeland, waar je in een luxe groepsaccommodatie verblijft en van de Zeeuwse kust kunt genieten. Of boek een reis naar de Belgische Ardennen, waar leuke outdoor activiteiten als klimmen & abseilen, mountainbiken en een challenge parcours te doen zijn. 

Een hele andere reis is naar een camping in Drenthe, waar allemaal woonwagens en retrocaravans staan. Dit is een unieke en bijzondere campinglocatie en deze reizen hebben dan ook een andere formule die meer bij deze locatie past. Ook wandelreizen staan regelmatig op het programma, waarbij verbleven wordt in een hotel in de Duitse Vulkaaneifel of de Ardennen. 

Funbreak.nl website

Het aanbod wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe reizen. Meer informatie over deze organisatie vindt je op Funbreaks.

Funbreaks banner 1

Contact- en Bedrijfsinformatie

Funbreaks
Adres:  Jacob Pronkstraat 150, 2584 BW Den Haag (Postadres, geen bezoekadres)
Website: www.funbreaks.nl
E-mail: info@funbreaks.nl
Telefoonnummer/ WhatsApp: 06 – 2416 9523

Activiteiten van Funbreaks zijn altijd ongedwongen en iedereen heeft hetzelfde doel, namelijk: samen een gezellige tijd hebben en andere leuke singles ontmoeten!

Samengevat:

  • Funbreaks organiseert activiteiten en reizen voor singles van 25 t/m 65 jaar
  • 95% boekt alleen
  • Gezellige, kleine groepen waarbij je iedereen dus ook écht kan leren kennen
  • Er wordt gewerkt met leeftijdsgroepen en op de man-vrouw-verhouding wordt gelet
  • Denk aan evenementen als mountainbike clinics, kajakken of blokarten
  • De single-events zijn geen dating-evenementen; het ontmoeten van nieuwe mensen en samen een leuke activiteit ondernemen is wat telt
  • Bekijk de agenda op hun website

Bekijk de single events en reizen van Funbreaks

Alternatieve Organisaties voor Single Events & Reizen

Heb je het aanbod aan activiteiten en reizen bekeken, maar kon je toch niet helemaal vinden wat je zocht? Er zijn meer organisaties die single evens en met name single reizen aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens bij VillaVibes (voor hoger opgeleiden), ANWB Single Reizen of noSun Reizen.

Funbreaks Single weekenden banner

Ervaringen met Funbreaks

Heb jij al eens deelgenomen aan een van de evenementen of reizen van Funbreaks? Dan lees ik jouw ervaring graag terug op deze website. Je kunt een comment achterlaten met een kort verslagje. Laat ook weten aan wat voor single event je hebt deelgenomen, of aan welke reis. Op deze pagina vind je nog veel meer single evenementen.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo