Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen was christelijke Groepsreizen voor alleengaanden en singles onder de vlag van TUI. Onlangs is het merk verdwenen en worden de christelijke reizen nu aangeboden onder de naam TUI. Verder is er weinig veranderd gelukkig! Bekijk het Christelijke Reis-aanbod van Goed Idee Reizen.

logo goed idee reizen

Als alleenstaande, of als je partner een ander schema heeft, wil je lekker op vakantie kunnen. Daarnaast is een beetje gezelschap ook altijd van harte welkom. Hiervoor zijn single reizen een goede uitkomst.

Dé christelijke reisorganisatie van Nederland. De organisatie staat borg voor goed geregelde vakanties in eigen sfeer en natuurlijk met aandacht voor de Schepping. Het Woord van God is ons Kompas. – Goed Idee Reizen

Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen heeft een aantal reizen in het aanbod, speciaal voor christelijke singles en alleengaanden. We zetten enkele groepsreizen op een rijtje:

  • Busreis – Alleengaanden- Ongerept Piemonte. 10-daagse reis in Italie met o.a. Alba, Turijn, Barolo en Castello di Rivoli. Bekijk deze reis
  • Vliegreis- Alleengaanden – Griekse Cycladen. 12-daagse rondreis Griekenland. Bekijk deze reis
  • Vliegreis Alleengaanden – Italiaanse Bloemen-rivièra. 8 daagse activiteiten en relax-reis naar het prachtige Italië. Bekijk deze reis
  • Vliegreis Alleengaanden – Ontdek Kos. 15-daagse vakantie op het mooie eiland Kos, Griekenland. Bekijk deze reis
  • Vliegreis Alleengaanden – Turkse Westkust. 15-daagse reis aan de Turkse Westkust aan de Egeïsche Zee. Bekijk deze reis

Daarnaast heeft deze reisorganisaties nog enkele kenmerkende type vakanties, zoals Bijbelse reizen. Er zijn verschillende reizen naar Israël te boeken. Ook is er een 12-daagse Bijbelse reis door Griekenland, en een 8-daagse ‘ Hoogtepunten van het Overjordaanse’ reis. Dit zijn gewone groepsreizen, niet per se voor singles of alleengaanden. Bekijk alle Bijbelreizen op deze pagina.

Single reizen zijn er voor iedereen, ongeacht de leeftijd en de bestemming. Voor de beste alleengaanden reizen ben je bij Goed Idee Reizen aan het juiste adres.

Bekijk het reisaanbod van Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is namelijk een christelijke reisorganisatie die zich specialiseert in single reizen. Zij maken onderdeel uit van de gerenommeerde reisorganisatie TUI.

goed idee reizen website

Contact- en Bedrijfsinformatie Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen
Bernseweg 22a
5324 JW Ammerzoden
website: www.goedideereizen.nl
e-mail adres: info@goedideereizen.nl
telefoonnummer: 088-088 58 08 van maandag t/m zaterdag tussen 08.30 en 23.00 uur

Een Nederlandstalige reisgids bij alle alleengaanden / single reizen

Wanneer je met een gezelschap wilt reizen, maar niemand hebt om mee te gaan, dan zijn hun voordelige single reizen perfect. Bij deze reizen gaan christelijke alleengaanden gezamenlijk naar een vakantiebestemming binnen Europa per trein, bus of vliegtuig.

Tevens worden al hun reizen volledig begeleid door een Nederlandstalige reisgids, waardoor je alles te weten komt over de streek waar je verblijft. Met een groep mensen uit verschillende kerkgemeenschappen ga je naar de meest verrassende vakantiebestemmingen, waarbij je veel bezienswaardigheden bezoekt. Denk hierbij niet alleen aan gebouwen, maar ook de culinaire bezienswaardigheden die een land te bieden heeft. Zo ontdek je de mooiste plekken en lekkerste restaurants, terwijl alles voor je geregeld is.

Verschillende bestemmingen met hetzelfde plezier

Zo zie je niet alleen de hoogtepunten van het land van bestemming, maar leer je ook een hoop nieuwe mensen kennen binnen verschillende kerken. Gedachten uitwisselen kun je naar hartelust doen, terwijl je bijvoorbeeld op het strand van Malta ligt te genieten van de zon.

Naast Malta zijn er nog een hoop andere vakantiebestemmingen van de Single reizen, zoals bijvoorbeeld Duitsland of Griekenland. Je hebt daarom altijd een goed georganiseerde vakantie naar een bestemming naar keuze en houdt er daarnaast ook gezellige contacten aan over.

Altijd de keuze voor privacy of gezelschap bij hun single reizen

Wanneer je een van de single reizen boekt, dan kun je kiezen voor een eenpersoonskamer zonder toeslag of een tweepersoonskamer voor eigen gebruik. Zo heb je toch de privacy die je nodig hebt, maar reis je gedurende dag samen met anderen. Je kunt er daarnaast altijd voor kiezen om op vakantie naar een bar te gaan met alle reisgenoten of om jezelf terug te trekken op je eigen kamer om je eigen ding te doen. Zo kun je de reis toch een beetje naar eigen wens indelen, terwijl het dagprogramma tot in de puntjes geregeld is. Bekijk de reis-opties.

Leer andere christenen kennen tijdens single reizen

Hoewel er via hen genoeg alleengaanden reizen te boeken zijn, kun je er altijd voor kiezen om met een groepsreis mee te gaan. Ook hier gaan alleengaanden vaak mee op reis.

Bij alle reizen wordt rekening gehouden met de verschillende kerkelijke gemeenschappen, waardoor er veel ruimte is om bij je eigen geloof te blijven of om andere kerken te leren kennen. Wie weet vind je tijdens de reizen nieuwe mensen om bijvoorbeeld mee naar bijeenkomsten te gaan of even goed te kunnen sparren over verschillende onderwerpen. Kijk ook eens bij de Kerst en Oud & Nieuw Single reizen.

Ervaringen met Goed Idee Reizen

Ben jij al eens op vakantie geweest met deze reisorganisatie? Laat dan jouw ervaring achter onderaan deze pagina. Of het om een single reis ging of om een gewone groepsreis maakt niet zo veel uit. We zien uit naar je recensie over Goed Idee Reizen. Laat ook even weten welke reis je precies hebt gemaakt.