Golfreizen

Ben je een beginnend of fanatiek golfer, en wil je graag singles leren kennen die ook de golfsport beoefenen? Overweeg eens met een van de vele single golfreizen mee te gaan. Er zijn best een aantal reisorganisaties die golfreizen voor alleengaanden organiseren. Je vindt ze in het volgende overzicht.

PinHigh

Pin High | Pinhigh.nl is een Golftravel site. Ze hebben een beperkt aantal single golfreizen.

Zo is er een reis voor alleenreizenden naar een Toernooi met verblijf in het populaire Trans World Hotels Kranichhöhe ten oosten van Keulen. Dit 5-daagse toernooi is niet alleen voor singles, maar ook voor de golfer die graag eens met anderen golft.

Ook zijn er 2 meerdaagse single golf-clinics. Eentje in Spanje, aan de Costa da Luz, en eentje in Duitsland. Bij onze Oosterburen ga je golfen op de indrukwekkende 27-holes baan St. Wendel, en slaap je in het charmante stadshotel Angels am Fruchtmark. Bekijk op de website van PinHigh.nl het actuele reisaanbod.

Het leeuwendeel van de reizen is echter niet specifiek gericht op singles. Een greep uit de meest bijzondere bestemmingen: Marokko, Sri Lanka, Mauritius, Zuid-Afrika, Canada, Brazilië, Mauritius en de Dominicaanse Republiek.

Bekijk alle actuele single- en gewone golfreizen van PinHigh.nl

Villavibes Golfreizen

Villavibes Golf | VillaVibes, dat ook duikreizen organiseert, is ook een van de aanbieders van golfreizen. Ze organiseren golfreizen en -weekenden voor hoger opgeleide singles. Deze golfvakanties hebben plaats in landen rond de middellandse zee, waardoor je vrijwel zeker bent van goed weer. Naast golfen is er natuurlijk alle tijd om te relaxen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen weekvakanties en golfweekenden. In een week loop je meestal 4 of 5 keer een 18-holes baan. Tijdens een golfweekend is dit twee maal. Beginnende golfers kunnen ook les krijgen, dus deze vakanties zijn in principe ook geschikt voor singles die nog nooit gegolfd hebben. Je leert veel mensen kennen met wie je veel overeenkomsten hebt. Golfvibes biedt een zogenaamde ‘gelijkgestemdengarantie’. Mer info op de website van Golfvibes / Villavibes Golf zelf: Villavibes.nl/golf

Bekijk alle actuele single golfreizen voor hoger opgeleiden van Villavibes.nl

Golf Time

Golftime.nl | GolfTime is een organisator van golfreizen. Een deel van deze reizen is specifiek bedoeld voor golfende singles. Bestemmingen zijn Spanje, België, Italië, Portugal, Schotland, Turkije en Duitsland. De mooiste golf courses bezoeken met single mede-sporters, super toch?

Samen sportief bezig zijn, culinair genieten én lekker ontspannen. Dat karakteriseert de single golfreizen. Verblijf is in hotels. De reisduur kan een week zijn, maar ook korter (Duitsland, Belgie). Schotland bijvoorbeeld is 4 dagen. Kijk voor meer info op golftime.nl

single golfers banner

Flight4you Single Golfreizen

Flight4you.nl | Bij Flight4you Golfreizen kun je als golfende single op een sportieve manier gelijkgestemden ontmoeten. Golfen is wat de reisgenoten verbindt. Flight4you organiseert al 12 jaar golfreizen voor alleengaanden. Bij deze reisorganisatie beschikt iedere deelnemer standaard over een royale en luxe kamer voor alleengebruik. Het gros van de deelnemers is tussen de 45 tot ongeveer eind 60 jaar oud.

De golfvakanties gaan meestal naar Spanje, naar de Costa del Sol en Costa de la Luz. Bekijk de kalender op de website voor het actuele reisaanbod. Wil je op een leuke manier singles ontmoeten die niet meer heel jong zijn én van golfen houden? Vraag dan informatie aan bij Flight4you: de extra dimensie voor de golfende single.

Single Golfers

SingleGolfers.nl | Single Golfers is zowel een online golf community voor leden maar ook een club die golfdagen en single reizen voor golfers organiseert. Wil jij mee met een singlereis maar dient de golfsport wel een centrale plek in te nemen? Dan is deze website wellicht wat voor jou.

Kijk op de kalender welke golfreizen er gepland staan. Op dit moment is de gehele kalender voor het komende jaar gevuld. We vinden er o.a. enkele golfweekenden naar Duitsland en in september in eigen land. Maar ook 2 reizen naar Portugal. Daarnaast diverse golfdagen op gevarieerde golfbanen verspreid over het land. Enkele voorbeelden zijn Naarderbos, De Hoge Rotterdamsche, Best Golf, Princenbosch, Heelsum.

Het lidmaatschap van SingleGolfers.nl kost € 59,- per jaar; wat je daarvoor terug krijgt lees je op singlegolfers.nl

single golfreizen

3DGolfvakanties – Single Golfreizen

3DGolfvakanties | 3DGolfvakanties werkt wat betreft de single vakanties eigenlijk samen met het boven al genoemde Flight4You. We lezen: ‘Flight4You streeft ernaar de reizen zoveel mogelijk te combineren met andere thema’s zoals cultuur of culinaire specialiteiten, kortom bij Flight4You haalt u meer uit uw golfvakantie!’

Voor ‘gewone’ golfreizen, dus niet voor alleenstaanden heeft 3DGolf tal van bestemmingen. Thailand, Maleisië, China en Vietnam, maar ook in Afrikaanse en Europese landen kan gegolfd worden. Mogelijkheden te over om een fantastische golfreis te kiezen. Meer reisinfo en opties vind je op de website 3Dgolf.nl

Jumbogolfwereld.nl | Bij een singlereis wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Jumbogolfwereld is de plek om allerlei soorten golfspullen aan te schaffen, van kleding tot golfclubs. Eerder wisten de mensen achter het bedrijf al de Jumbo supermarkten tot een succes te laten uitgroeien door de uitstekende service en zij zijn ervan overtuigd dat dit in elke branche is toe te passen. Bezoek JumboGolfwereld.nl

TUI Golfreizen

Reisorganisatie TUI is vrij recent ook gestart met het aanbieden van golfvakanties. Onder de naam TUI Golfreizen boek je mooie vakanties naar golfbanen bij bijvoorbeeld de Algarve, op Gran Canaria, de Dominicaanse Republiek en Turkije.

Je overnacht in hotels met een (eigen) golfbaan. Deze reizen zijn dus niet gericht op singles en het zijn dan ook geen groepsreizen. Het reisaanbod wisselt; bekijk het actuele aanbod, prijzen en vertrekdata op TUI.nl/golfreizen

TUI golfreizen

Ervaringen met Golfreizen voor singles

Als er lezers zijn die al eens met een van bovenstaande of andere reisorganisatie is gaan golfen in het buitenland, lezen we graag jouw ervaringen terug. Met welke reisorganisaties ben je gegaan? Wat was de samenstelling van de groep? Hoeveel uur per dag werd er gegolfd? Als er reisorganisaties voor golfvakanties voor alleengaanden zijn die een plek verdienen in bovenstaand overzicht horen we je tip graag.

Toch liever een ander toe actieve vakantie dan een golfreis? Bekijk het overzicht van fietsvakanties en wandelreizen.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo

Plaats een reactie