Jongerenreizen

Op deze pagina vind je een overzicht van reisorganisaties voor jongerenreizen. Dit hoeven geen single reizen te zijn. Vaak zijn dit groepsreizen voor jongeren die op vakantie of op reis willen met andere jongeren.

Simi Reizen: Groepsreizen 23+ en Jongerenreizen 16 t/m 21

logo simi jongerenreizen

Simi Reizen heeft jongerenreizen voor de categorie 16/17 jaar en 18 t/m 21 jaar. Voor de categorie jongeren van 16 en 17 gaat het om avontuurlijke zomerkampen in Europa.

Er is altijd Nederlandstalige reisleiding aanwezig, en de reissommen op de website zijn inclusief vervoer, verblijf en activiteiten. Enkele bestemmingen voor deze actieve jongerenreizen: Kroatië, Frankrijk en Slovenië. Je vind alle actieve jongerenvakanties van Simi op Simi-Reizen.nl.

De tweede leeftijdsgroep is 18 t/m 21 jaar. Zij kunnen kiezen uit bijvoorbeeld reizen door Zweeds Lapland, Macedonië, Canada en enkele Nationale Parken in de USA. Tot slot zijn er nog groepsreizen voor jongeren vanaf 23 jaar.

Bekijk de Jongerenreizen, Groepsreizen & Single Reizen van Simi Reizen 

Sawadee Jongerenreizen: 22 t/m 35 jaar

sawadee logo

Voor reislustige twintigers of dertigers die geen zin hebben om alleen te reizen heeft Sawadee een aantal (rond)reizen gericht op jongeren van 22 t/m 35 jaar.

Het gaat om verre reizen; bestemmingen zijn momenteel Thailand, Colombia, Vietnam, Marokko, Costa Rica, de Balkan en Indonesië. Het geheel aanbod vind je op Sawadee.nl.

Sawadee heeft ook diverse informatiedagen waarbij je geïnformeerd kan worden over hun 22-35 reizen.

Bekijk het aanbod van Sawadee Groepsreizen voor 22 t/m 35-jarigen

Singlreizen.nl

Op deze site vind je alle jongerenvakanties voor singles van de leeftijd tussen de 18 en 35 jaar verzameld.

singlereizen logo

Ibiza, Corsica (aanrader) of het onbekendere Macedonië. Kies tussen een actieve reis met veel (sportieve)a activiteiten, of juist bij een jongerenreis waarbij zon, zee en feest centraal staat. Bezoek singlereizen.nl/jongerenreizen

Andere bekende bestemmingen zijn natuurlijk Chersonissos, Zakynthos en Mallorca.

Vergelijk alle single reizen op singlereizen.nl

Kaaiman Reizen: Groepsreizen jongvolwassenen 20-36 jaar

Kaaiman Reizen organiseert avontuurlijke reizen bomvol grensverleggende en uitdagende activiteiten. De reizen zijn speciaal voor reizigers die nèt iets verder durven te gaan dan de normale toerist en deze uitdaging graag samen met gelijkgestemden aan willen gaan.

Kaaiman Jongerenreizen logo

Dagelijkse actieve activiteiten typeren een Kaaimanreis. Vandaag beklim je de hoogste berg van het land en morgen raft je door ruige stroomversnellingen. Geen dag is hetzelfde.

Een aantal landen waar zij heen gaan: Schotland, Noorwegen, Slovenië, Zwitserland, Peru, Nepal, IJsland & meer.

Bekijk de reizen van Kaaiman Reizen