Koning Aap Reizen

Reisorganisatie Koning Aap is specialist in het organiseren van bijzondere groepsreizen. Er wordt altijd gewerkt met ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding. Deze mensen hebben het land of de regio zelf bezocht en spreken dus uit ervaring als ze je de mooiste plekken laten zien. Bekijk het reisaanbod van KoningAap.nl.

De groepen zijn klein en bestaan uit maximaal 20 personen. Koning Aap doet er alles aan om de deelnemers aan hun groepsreizen een unieke ervaring te geven en de reis onvergetelijk te maken. 

Over de groepsreizen van Koning Aap

Koning Aap werkt samen met lokale agenten om voor de reizigers de mooiste reizen te kunnen samenstellen. Dat betekent bezoeken aan bijzondere locaties en overnachtingen in sfeervolle accommodaties.

Koning Aap reizen logo

Koning Aap richt zich ook op alleenstaande ouders en heeft in het aanbod ook rondreizen opgenomen die geschikt zijn voor kinderen. Als je reist met Koning Aap dan wordt er ook aan duurzaamheid gedacht. Je krijgt 100 euro korting op de reissom als je kiest voor een rechtstreekse vlucht naar je bestemming.

Daarnaast worden alle vliegreizen voor 125% gecompenseerd. Ter plaatse wordt zo veel mogelijk gereisd per trein of bus om het milieu niet met extra vliegreizen te belasten. Boek je een rondreis in Europa en reis je per trein naar de startbestemming dan krijg je eveneens een korting van 100 euro op de reissom. Dit is op moment van schrijven; check zelf of deze actie nog loopt.

Bekijk de groepsreizen van Koning Aap

Het reisgezelschap

De reizen zijn niet speciaal gericht op alleenstaanden, maar de groepen zijn zodanig samengesteld dat je nooit de enige alleengaande bent tijdens een reis. Voor vertrek krijg je een overzicht van de samenstelling van de groep zodat je weet met wie je op reis gaat. Er gelden geen leeftijdsregels voor de reizen van Koning Aap. Veel reizen worden meerdere keren per jaar georganiseerd.

Je kunt vooraf informeren naar de samenstelling van het reisgezelschap als er al reserveringen binnen zijn. Zo kun je zelf bepalen welke groep je het meest aanspreekt qua samenstelling. Uiteraard worden er geen privé gegevens gedeeld, je krijgt informatie over leeftijdscategorie en de verhouding singles/stellen en of er kinderen meereizen. 

Koning Aap groepsreizen banner

Single Groepsreizen in Europa

Bij Koning Aap kun je kiezen uit een ruim aanbod aan groepsreizen in Europa. 

 • Ontdek de cultuur van Albanië, één van de onbekendere landen in Europa. Sinds het uiteenvallen van het Oostblok timmert het land hard aan de weg om te laten zien hoe aantrekkelijk het land is voor toeristen.
 • Maak een inspirerende rondreis per trein door Oostenrijk, het treinland bij uitstek. Geniet van prachtige tochten door de bergen met fraaie vergezichten. Bezoek bekende steden zoals Wenen en Salzburg en bezoek de plaatsen waar beroemde componisten woonden en werkten. 
 • Maak een rondreis van 15 dagen langs de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen. Bezoek hun hoofdsteden en ontdek de rijke cultuur van deze drie landen. 
 • Ontdek Polen op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden. Je kunt met Koning Aap verschillende rondreizen maken om dit land beter te leren kennen. 

Koning Aap Reizen: Groepsreizen naar verre bestemmingen

Wil je graag een verre reis maken dan kun je ook uitstekend terecht bij Koning Aap. Bekijk ze allemaal op hun website. Hier onder volgt een selectie van het actuele aanbod:

 • Maak een onvergetelijke rondreis van 23 dagen door de mooiste landen van Afrika. Je bezoekt Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Uiteraard staan er een paar mooie safari’s op het programma in nationale parken. 
 • Maak een mooie rondreis door Nieuw-Zeeland van 27 dagen of reis door Australië en bezoek alle bekende plaatsen tijdens een rondreis van 30 dagen.
 • Tijdens een 15-daagse groepsrondreis door Cuba ontdek je dat dit land heel veel meer te bieden heeft dan de verhalen over het communistische regime. Proef de cultuur en bezoek de bruisende hoofdstad Havana
 • Maak kennis met Sri Lanka tijdens een 15-daagse rondreis. Bezoek gebedshuizen van de verschillende godsdiensten zoals een moskee, een boeddhistische tempel of een katholieke kerk en maak kennis met de gastvrije bevolking van het land. 
 • Bekijk alle reizen op KoningAap.nl, of bezoek de pagina over single rondreizen voor meer reisorganisaties.

Contact opnemen met Koning Aap

Heb je een reis op de website gezien die je wilt boeken dan kan dat rechtstreeks via de link op de informatiepagina over deze reis. Je kunt ook eerst contact opnemen als je meer informatie wilt.
website: www.koningaap.nl
e-mail: info@koningaap.nl of gebruik het contactformulier
bellen: kan naar telefoonnummer 020 – 788 77 00.
Je kunt ook een online chat starten door op de daarvoor bedoelde knop op de contactpagina te klikken.

Koning Aap Reizen samengevat:

 • Royaal reisaanbod van reizen 
 • Maximale groepsgrootte 20 personen
 • Indicatie van het deelnemers qua geslacht en leeftijd
 • Kortingen voor reizigers die klimaatneutraal reizen
 • Compensatie CO2 uitstoot, zo min mogelijk vliegreizen

Bekijk de groepsreizen van Koning Aap

Alternative Reisorganisaties

Heb je bij Koning Aap Reizen niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens de pagina over rondreizen voor singles. Alternatieve reisorganisaties zijn ANWB Single Reizen, Villavibes en Sawadee Reizen.