links

Op deze pagina vind je interessante links op reis-gebied. Neem contact op voor meer informatie.

reis websites

marathonreizen.net | informatie-website over het lopen van (halve) marathons in het buitenland. Marathonagenda, reisorganisaties en reisverslagen van Europese hele en halve marathons, zoals Parijs en Barcelona. Ook de New York Marathon komt aan bod. Veel genoemde reisorganisaties beide groepsreizen naar marathons aan, ideaal voor hardlopende singles.

ditisitalie.nl | Italië is een populaire bestemming ons Nederlanders en Vlamingen. Het is dan ook goed bereisbaar met de auto. Maar soms is ook een of twee dagen in de auto zitten onaantrekkelijk. Een citytrip met het vliegtuig is dan een goed alternatief. Bijvoorbeeld als je Milaan, Rome of Napels wilt bezoeken. Vliegtickets naar populaire bestemmingen vind je voor weinig goed, als je vooraf goed vergelijkt. Meer informatie over vliegen naar Italië en de bestemmingen vind je op ditisitalie.nl.

DeWandeldate.nl | Datingsite voor wandelaars, fietsers, buitensporters en overige natuurliefhebbers, met een nieuwe wijze van dating: Wandeldaten!

Rondreis Cuba | Geen zin in een groepsreis naar Cuba, zoals enkele single-reisorganisaties op deze site aanbieden? Kies voor een individuele rondreis op hete land van Fidel Castro. Zo ben je meer flexibel, maarkies je zelf wat je wilt zien, en wordt je wel gedegen begeleid.

Verrassend Valencia | VerrassendValencia.nl is een prachtige website boordevol content met betrekking tot Valencia. Denk aan bezienswaardigheden, tours, restaurant tips, winkel-adviezen en overnachtingssadressen. Beleef Valencia als een local!

overige interessante links

Heeft u ook een relevante (single) reizen link die op deze pagina zou passen? Heeft u zelf ook plek voor links op het gebied van stedentrips, single reizen, hardlopen, of dating/relaties? Neem dan contact met ons op. Alleen relevante links worden in overweging genomen.