Mambo Jongerenreizen

De beste single reizen voor jongeren bij Mambo

Via Mambo jongerenreizen organiseert ‘bucketlist-waardige’ groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar oud. De avontuurlijke en actieve reizen gaan naar tal van bestemmingen binnen en buiten Europa. Wat dacht je van een reis naar China, Brazilië of Cuba? Bekijk het reisaanbod op mambo.nl.

Wanneer je net je diploma hebt behaald, kun je er voor kiezen om direct aan het werk te gaan. Echter kiezen steeds meer jongeren ervoor om eerst te gaan reizen.

Doordat je  deze keuze vaak op eigen houtje maakt, heb je misschien geen reisgezelschap. Als jij de perfecte reis wilt maken tijdens je tussenjaar, dan kun je voor een van de single reizen van Mambo kiezen. Met onze single reizen heb je altijd reisgenoten van jouw leeftijd en kun je weer een land van je bucketlist afschrijven. Zo beleef je de wildste avonturen, zodat je weer helemaal opgeladen bent om aan het werk te gaan. 

Bekijk het reisaanbod van Mambo Reizen

Zoek je het liever dichter bij huis dan voorkomende 3 verre bestemmingen? Mambo Jongerenreizen gaat ook naar Albanië, IJsland, Frankrijk, Marokko en Kroatië.

mambo jongerenreizen website

Ontdek ieder continent met leeftijdsgenoten

Bij de single reizen voor jongeren en jongvolwassenen maakt het niet uit hoeveel reiservaring je hebt, zolang je maar open staat voor nieuwe avonturen. Zo kun je er voor kiezen om je eerste reis bij hen dicht bij huis te maken, maar kun je ook direct naar de andere kant van de wereld reizen.

Hun actieve groepsreizen hebben het allemaal. In het aanbod kun je dus bijvoorbeeld reizen binnen Europa vinden, maar ook reizen naar andere continenten. Met Mambo ontdek je te allen tijde de mooiste omgevingen en krijg je genoeg mogelijkheden om zoveel mogelijk te kunnen zien en je rust te pakken wanneer dat nodig is. 

Altijd single reizen die bij je budget passen

Ben je op zoek naar een specifieke reis, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de actieve reizen te boeken. Zo bieden ze je de mogelijkheid om te leren surfen in Brazilië, of te gaan hiken in de bergen. Kijk voor surfvakanties voor jongeren ook eens bij Surfblend.

Daarnaast hebben ze ook enkele single reizen voor jongeren met een beperkt budget. Op deze manier kun je niet alleen de wereld ontdekken, maar leer je ook op een efficiënte manier te reizen met zo min mogelijk uitgaven. Een win-win situatie. 

Bekijk het reisaanbod van Mambo Reizen

Vul je eigen single reizen verder in

Zie je een rondreis niet zitten? Ook dan biedt mambo mogelijkheden. Wij hebben namelijk ook verschillende single reizen in hun aanbod waarbij je op een plaats verblijft, zoals bijvoorbeeld een wintersportvakantie in Oostenrijk of een strandvakantie in Portugal.

Je kunt deze reis daarna naar eigen inzicht verder invullen, terwijl de accommodatie en de reis voor jou geregeld zijn. Mocht je dus een dag niet op de piste willen staan of op het strand liggen bakken, dan kun je altijd nog de omgeving gaan bekijken. Ben je wat ouder en hoger opgeleid? Kijk dan eens bij de strandvakanties van Villavibes. Met hen kun je ook naar de piste; check de VillaVibes Wintersport opties.

Altijd aanspraak bij de Mambo groepsreizen

Bij deze single reizen kun je al terecht vanaf 18 jaar. Echter geven ze per reis aan voor welke leeftijdscategorie deze geschikt is, zodat ze een goed reisgezelschap samen kunnen stellen op basis van jouw leeftijd.

Op deze manier ben je er ook van verzekerd dat je altijd aanspraak hebt tijdens je vakantie, terwijl je samen met je reisgenoten verschillende bezienswaardigheden bezoekt. Voor enkele reizen hebben ze tevens verschillende leeftijdscategorieën, waardoor er verschillende reizen geboekt kunnen worden.

Contact- en Bedrijfsinformatie Mambo.nl

Mambo Jongerenreizen
Noorderwierweg 127
3812 DB Amersfoort
Website: www.mambo.nl
E-mail Adres: info@mambo.nl
Telefoonnummer: 033 – 8080 801

Bekijk het reisaanbod van Mambo Reizen

Alternatieve Organisaties voor Jongeren Reizen

Er zijn naast Mambo meer reisbureaus die single reizen en groepsreizen voor jongeren aanbieden. Kijk eens bij Simi Reizen of NoSun. Verder heeft Sawadee mooie reizen voor de leeftijdsgroep 22-35 jarigen. Lees ook onze pagina over jongerenreizen-pagina voor meer alternatieven. Kijk ook eens bij de single surfvakanties van onder meer Villavibes.


Plaats een reactie