Natuurlijk Reizen

Reisorganisatie Natuurlijk Reizen heeft een breed aanbod van single-reizen met natuur als hoofdthema.

Ga met een groep actieve singles op wandelvakantie, of trek er op uit op de fiets. Je vindt er een divers aanbod aan bestemmingen!

logo natuurlijk reizen

Bij de single reizen van natuurlijk reizen worden relatief kleine groepen aangehouden, van zo 6 tot 16 personen. Dit verschilt per reis, en staat bij elke reis netjes aangegeven op hun website.

Bij de single- en groepsreizen worden extra eenpersoonskamers geboekt. Als je wil kan je ook op de kamer met iemand van hetzelfde geslacht (dit is goedkoper). De Natuurlijk Reizen single reizen zijn géén dating-reizen; ze zijn wel bedoeld voor alleenreizenden die houden van actieve vakanties en dit graag met een leuke groep beleven. Leeftijd is onbelangrijk.

Ontdek een andere wereld al wandelend of fietsend door de bergen, de bossen of het platteland. Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie en leer nieuwe mensen kennen. 

Wandel-Bestemmingen van Natuurlijk Reizen

Op de site vind je alle actuele bestemmingen. Om je een idee te geven: er zijn wandelvakanties in Bulgarije, op de Azoren, in Duitsland, Engeland, Georgië, en Frankrijk. Voor spirituele is ingesteld is de pelgrimsreis naar Santiago interessant.

Buurland Duitsland telt een flink aantal beroemde langeafstandspaden, zoals de Eifelsteig en het Lieserpfad. In Engeland zijn Kent en de Engelse kust mooie bestemmingen om te wandelen. Ook is er een aantal wandelreizen po de Griekse eilanden te boeken, zoals Kreta en Corfu. En eentje in Luxemburg, waar je wandelt langs rivieren en door bossen.

Voor hen die liever dicht bij huis blijven: er zijn ook mooie wandelvakanties in eigen land te vinden.

Bekijk het reisaanbod van Natuurlijk Reizen.nl

Fiets-Bestemmingen

Ben je meer een fietser? Overweeg een van de actieve fietsvakanties, bijvoorbeeld op het Kroatische eiland Korcula. Of ga fietsen in het Spaanse Andalusie, waarde als groep van hotel naar hotel trekt. Andere voorbeelden: fietsen over de Matthiasweg en fietsen langs de kliffen van Zuidwest-Engeland in Kent.

Naast wandelen en fietsen hebben ze ook een paar ‘actieve’ vakanties, zoals een rondreis door Albanië en een actieve cultuur- en wandelvakantie in Georgië. Voor de smulpapen onder ons is er een culinaire groepsreis in Portugal: een culinaire ontdekkingsreis in onbekend Alentejo

natuurlijk reizen singles banner

Overige Reizen

Naast groepsreizen naar de natuur biedt dit reisbureau nog een aantal type reizen, zoals auto-rondreizen, cultuurreizen, culinaire reizen, beeldhouw-reizen en Fly & Drive vakanties. Voor singles echter vormen fiets- en wandelvakanties de hoofdmoot.

Bedrijfsgegevens Natuurlijk Reizen.nl

NatuurlijkReizen
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
openingstijden: Advies alleen op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail adres: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoon: 020 – 7511 340 

Een deel van de reizen wordt door Natuurlijk Reizen zelf uitgevoerd, en een deel met gerenommeerde partner-reisorganisaties als VOS Travel, BBI Travel, Eye4Cycling en EarthTracks.

Alternatieven

Hadden ze nou net niet dié single reis die je zocht? Er zijn meer reisorganisaties die reizen aanbieden waarbij natuur een prominente positie in neemt. Kijk ook eens bij VillaVibes, noSun en Sawadee.

Een overzicht van outdoor / actie single reizen vind je op onze natuurreizen-pagina en wandel en fietsvakantie-pagina’s. Ook de rondreizen voor singles pagina is populair.

Ervaringen

Ben je al eens op reis geweest met deze reisorganisatie? Dan leest bradly.nl graag jouw ervaringen terug! Wat was er goed en wat kon er beter? Vergeet ook niet je bestemming te vermelden, en vertel wat over de groep!

Plaats een reactie