noSun Reizen

Actieve single reizen voor iedere leeftijd

Een zonvakantie is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast is ook niet iedereen in de gelegenheid om met eigen gezelschap de wereld te verkennen. Daarom biedt noSun actieve groepsreizen voor individuen aan.

Deze reizen niet niet alleen bedoeld voor singles, al boekt volgens de website wel 96% als single. De groepsgrootte is bij noSun kleiner dan bij veel andere reisorganisaties: je reis met 6 a 8 mensen. Bezoek noSun Reizen.

nosun reizen logo

Hun single reizen bieden altijd een zekerheid: je bent de gehele vakantie actief bezig met een groep gelijkgestemden. Reizigers die ook geen idolaat zijn van uren in de zon liggen maar graag actief bezig zijn, en voor wie natuur een belangrijke rol speelt.

Ook heb je bij hen de mogelijkheid om de meer van de wereld te ontdekken. Zij bieden niet alleen single reizen binnen Europa aan, maar gaan verder de grenzen over. Jij zorgt voor de actieve houding, noSun verzorgt de rest. 

Bekijk het reisaanbod van noSun Reizen 

Naast de kleine groepen zijn de reizen ook bedoeld voor de leeftijdscategorie 20 tot 59 jaar. Populair zijn de Scandinavische reizen naar Zweden, Noorwegen, Lapland en IJsland , maar je kunt ook de actie en het avontuur aangaan op het zonnige Madeira, of een reis naar Kroatië boeken.

NoSun website

22 bestemmingen voor Europese single reizen

Wanneer je een van hun actieve single reizen binnen Europa wilt boeken, heb je de mogelijkheid te kiezen uit 22 bestemmingen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dicht bij Nederland te blijven, maar heb je ook de mogelijkheid om een land te ontdekken waar je nog nooit geweest bent.

De noSun single reizen zorgen ervoor dat je veel actief bezig bent. Of je nou een kampeervakantie of rondreis boekt, bij hen heb je altijd een vakantie waarbij je niet te veel stil zit.

Single reizen naar IJsland zijn onvergetelijk

Zo kun je een reis naar IJsland kiezen, waarbij je de mogelijk hebt voor een last minute, kampeerreis of rondreis. Tijdens de last minute ontdek je IJsland in de winter, waarbij je met geluk het Noorderlicht kunt zien en naar hartelust kunt rondrijden op een sneeuwscooter.

Liever de gletsjers bekijken? Boek dan een van de kampeer single reizen, waarbij op de mooiste plekken verblijft. Deze reis bieden zij tevens aan voor verschillende leeftijdscategorieën, waardoor je altijd met leeftijdsgenoten aan het avontuur begint.

Wanneer je liever de eilanden en het zuiden van het ruwe en weerbarstige IJsland ontdekt, dan kun je hun rondreis boeken. Met deze reis kun je het land in de zomer ontdekken en door de prachtige landschappen trekken. 

Wildkamperen en actieve bezigheden in Canada

Sinds kort biedt noSun ook single reizen naar Canada aan. Tijdens deze rondreis ben je ervan verzekerd dat je het echte Canada ontdekt.

Zij bieden je namelijk niet alleen de mogelijkheid om op de meest spectaculaire plekken te kamperen, maar zorgt er ook voor dat je een nacht gaat wildkamperen. Op deze manier zie je meer van het land dan alleen de toeristische bezienswaardigheden.

Uiteraard bieden zij de single reizen naar Canada ook in de winter aan. Hierbij zitten verschillende activiteiten inbegrepen, waardoor je niets zult missen aan activiteiten. Op deze manier blijf je actief bezig, terwijl je ook kunt genieten van de rust die het land te bieden heeft. 

Bekijk het noSun programma en kies de reis die bij je past

Omdat zij er zeker van willen zijn dat je de juiste keuze voor jouw reis maakt, hebben ze het programma bij onze single reizen uitgebreid vermeld.

Zo weet je voordat je boekt waar je aan toe bent en kun je de reis uitkiezen die bij jouw situatie past. De enige vereiste van onze kant is dat je van actieve vakanties houdt en met een open blik een groepsreis aan kunt gaan. Spreekt Lapland je aan? Kijk dan ook naar de Villavibes Lapland reizen.

Contact- en Bedrijfsinformatie

noSun Reizen
Bezoekadres: Beckumerstraat 3a
7548 BD Enschede
Website: www.nosun.nl
E-mail Adres: vragen@nosun.nl
Telefoonnummer: 053 – 436 43 42 (maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:30 uur)

Alternatieve Reisorganisaties

Zoek je een actieve single-reis? Bekijk onze pagina’s over natuurreizen, wandelvakanties en fietsvakanties. Je vindt daar meer reisorganisaties die actieve vakantie aanbieden waar natuur en bewegen een belangrijke rol innemen.

Onder andere Natuurlijk Reizen biedt fiets- en wandelreizen voor singles en alleengaanden aan. Maak je graag een verre reis waar natuur een centrale rol in neemt? Kijk dan eens bij de ANWB single reizen. Met hen kan je onder meer naar Zuid-Afrika, Thailand en China.