One2GetherTravel

One2GetherTravel is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in EenOuderVakanties en Single vakanties. Hierbij richten zich zich naast single van alle leeftijden ook specifiek voor alleengaande reizigers van 50plus.

on2together travel logo

Alleen op vakantie gaan, ziet niet iedereen zitten. Toch zijn er bepaalde levensfases waardoor het niet altijd kan. Daarom bieden ze bij One2GetherTravel single reizen aan waarbij je toch in een groep kunt reizen en nieuwe mensen kunt leren kennen. Bekijk de single-vakanties van One2GetherTravel.nl.

Hun single reizen hebben deelnemers die in dezelfde levensfases zitten en die dezelfde reisinteresses delen. Zo heb jij de vakantie van je leven met een groep gelijkgestemden, terwijl je zelf geen mensen bij elkaar hoeft te brengen om op reis te gaan.

Bekijk het reisaanbod van One2GetherTravel.nl

Eenoudervakanties zijn zowel reizen naar de sneeuw (Oostenrijk) als naar de zon, zoals bijvoorbeeld Griekenland en Sardinië. Voor avontuurlijke kinderen en ouders is er een avontuurlijke reis in Zweden. Bekijk op de website alle eenoudervakanties. Of lees meer over het concept eenoudervakanties.

website one2gethertravel

Kijk of single reizen iets voor je zijn

Single reizen zijn voor veel mensen nieuw. In de meeste gevallen reizen mensen immers samen met vrienden of familie. Hierdoor kun je wellicht niet goed inschatten of single reizen iets voor jou zijn. Hiervoor bieden ze verschillende short breaks aan, waar je in korte tijd kunt ervaren wat deze reizen inhouden en of het bij jou past.

Daarna kun je eenvoudig een van hun reizen boeken en trek je er op uit met 20 deelnemers, zonder meteen aan een hele lange groepsreis vast te zitten.

Voor gezellige en bijzondere single reizen of eenouder vakanties zit je bij One2gether Travel helemaal goed! Door jarenlange ervaring op reisgebied weet One2gether Travel de juiste sfeer te creëren en voor jou de meest mooie vakanties aan te bieden.

aVul de vrije dagen naar wens in bij One2Gethertravel

tDeze single reizen zijn naar alle uithoeken van de wereld. Blijf je het liefste dicht bij eigen land, maar wil je wel een nieuwe cultuur ontdekken in de winter, dan is er de mogelijkheid om een winterse reis naar Finland te boeken. Bij deze reis zit een excursie met een hondenslee inbegrepen.

Daarnaast hebben ze nog vele mogelijkheden en is er genoeg vrijheid om de vrije dagen naar eigen wens in te vullen. Liever op het strand? Dan kun je er voor kiezen om met de single reizen richting Spanje of Montenegro te gaan. Ook hier biedt One2gethertravel verschillende excursies aan en geven ze ook veel informatie over bezienswaardigheden die je in je eigen tijd zou kunnen bezoeken.

Niets ontbreekt op hun single reizen

Onze reisgidsen hebben verschillende activiteiten voor jou op een rijtje gezet, om jouw vakantie tot een hoogtepunt te brengen. Er ontbreekt je helemaal niets in deze periode. Wanneer je een van onze single reizen boekt, kun je echter ook zelf je eigen invulling geven aan de reis. Het is jouw vakantie en jij weet als geen ander hoe je deze in een ontspannen sfeer kunt ervaren.

Zo heb je een ruime keuze aan soorten vakanties, zoals een zonvakantie, cultuurreizen en actieve vakanties. Uiteraard heb je te allen tijde de vrijheid om deze vakantie naar eigen hand te zetten, terwijl je de gezelligheid van een groepsreis ervaart.

One2gether Travel is dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in single reizen en éénouder vakanties en mensen die alleen op vakantie gaan. Door het ruime aanbod aan verschillende reizen, is er ongetwijfeld een reis te vinden die helemaal bij jou past!

Neem de kamer naar keuze

Om deze reden kun je ook de kamerindeling zelf kiezen bij de single reizen. Wil je veel privacy tijdens onze hun, dan kun je bij hen een eenpersoonskamer nemen.

Mocht je ook in de avonden gezelligheid en mensen om je heen willen, dan kun je er ook voor kiezen om samen met iemand op een kamer te gaan. Uiteraard is deze altijd kamergenoot altijd van hetzelfde geslacht en houdt men rekening met de leeftijd en overige interesses.

Contact- en Bedrijfsinformatie One2Gethertravel

All About Travel BV
Ondernemingsweg 2w
2404 HN Alphen aan den Rijn
Website: www.one2gethertravel.nl
E-mail Adres: info@one2gethertravel.nl
Telefoonnummer: 013 – 8200 200

Alternatieve Organisaties voor Eenoudervakanties, 50+ en gewone singlereizen

Er zijn meer reisbureaus die eeoudervakanties aanbieden. Kijk eens bij TUI.nl of Estivant. Voor gewone single reizen, lees bijvoorbeeld onze pagina’s over de single reizen van ANWB of TUI Single Reizen. Meer over 50plus singles vind je hier.