Sawadee

De meest avontuurlijke rondreizen voor singles via Sawadee

Sawadee Singlereizen staat garant voor mooie rondreizen met een actieve, reislustig groep singles. De organisatie heeft tientallen reizen naar verschillende continenten. Welke bestemmingen ze hebben? Bekijk het actuele aanbod op Sawadee.nl.

sawadee logo

Ze richten zich op de groep 22-35 jarigen die of single zijn of op zoek zijn naar reisgenoten. Een verre reis onderneem je vaak niet in je eentje. En mooie ervaringen zijn leuker als je ze gelijk kunt delen.

Zo zijn er groepsreizen naar Costa Rica, Colombia, de Azoren voor zee- en zonliefhebbers. Als je je graag persoonlijk laat informeren over de Sawadee singlereizen kun je naar een van hun informatiedagen gaan. Je krijgt dan alle ins- en outs te horen. We kunnen ons voorstellen dat je goed geïnformeerd wilt zijn als je zo’n relatief dure reis boekt.

Bekijk het reisaanbod van Sawadee 

Ben je echt van het avontuurlijke reizen, maar ben je de enige in je vriendengroep die deze passie heeft? Dan kan het boeken van een vakantie vaak een opgave zijn.

Samen met iemand op vakantie gaan is meestal leuker dan alleen, maar wat moet je dan doen als je single bent en er niemand in je kennissenkring is die dezelfde passie als jij deelt? Je hoeft je hier geen zorgen meer over te maken, want je kunt door de singles reizen van Sawadee eenvoudig een vakantie boeken naar welke locatie je dan ook maar wilt.

Deze vakantie doe je niet alleen, maar met een groepje dat hetzelfde over reizen denkt. Een single vakantie via Sawadee is perfect om de wereld te kunnen verkennen zoals jij dat wilt.

sawadee singlereizen website

Uitgebreide groepsreizen

Ben je single maar wil je toch samen met ten minste één iemand de mooiste reizen gaan beleven? Je ouders meenemen past niet meer bij je of deze hebben andere interesses, waardoor dit geen optie meer is. Gelukkig hoef je niet de lonely wolf te zijn als je meer van reizen in een roedel bent.

Sawadee heeft een breed aanbod aan verschillende reizen die in groepsverband gedaan worden. In deze groepen zitten alleen maar mensen zoals jij: avontuurlijk, enthousiast, zin in een leuke vakantie en gezellig. De groepjes zijn niet te groot, maar wel groot genoeg zodat er altijd wel iemand is waarmee je een klik kunt hebben en een mooie vakantie tegemoet mee kunt gaan.

Bekijk het reisaanbod van Sawadee 

Sawadee singlereizen: de mooiste bestemmingen over de hele wereld

Heb je echt zin in een vakantie waar je nieuwe werelden ontdekt? Dan ben je bij Sawadee aan het juiste adres. Voor elk continent zijn er verschillende groepsvakanties voor singles te boeken. Van Azië tot Amerika, van het tropische landschap van Costa Rica tot de woestenij van Jordanië en van de Noord- tot de Zuidpool.

Alle bestemmingen hebben de mogelijkheid tot prachtige en goedverzorgde rondreizen, waar je al het moois van de omgeving kunt verkennen. Of je nu voor 10 dagen of meer dan een maand op vakantie wilt. Alles is tot in de puntjes verzorgd zodat jij een echt goede vakantie kunt vieren. Niet voor niets heeft Sawadee in zowel 2017 als 2018 de award gewonnen van beste Aanbieder Avontuurlijke Reizen. Wanneer stilzitten en voor je uitkijken niets voor jou is, kom je bij Sawadee goed aan je trekken.

Een groene organisatie

Wil je op vakantie naar de mooiste bestemmingen zo ver als het oog maar kan reiken, maar ben je ook milieubewust bezig met het oog op de natuur? Ook dan zijn de single reizen van Sawadee perfect voor jou geschikt.

Tijdens deze vakanties wordt eraan gedacht dat jouw plezier niet ten koste gaat van de natuur of de omgeving. De CO2-uitstoot van je reis wordt gecompenseerd en op bijna elke reis zijn er wel duurzame projecten waar je aan mee kunt helpen. Alle activiteiten die worden verzorgd tijdens de vakanties zijn met respect voor mens, dier en natuur. Zo hoef je je niet schuldig te voelen dat jij de vakantie van je leven hebt, terwijl dieren en de plaatselijke bevolking er last van zouden kunnen hebben.

Nog een goede reden om eerstvolgende single vakantie te boeken via Sawadee en even lekker te kunnen genieten van al het mooist dat onze planeet te bieden heeft.

Bekijk het reisaanbod van Sawadee 

Contact- en Bedrijfsinformatie

Sawadee Singlereizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
Openingstijden: maandag en dinsdag 9:00 – 21:00, woensdag t/m vrijdag 9:00 – 18:00, zaterdag 9:00 – 15:00, zondag 12:00 – 16:00. Check hun website.
Website: www.sawadee.nl
E-mail Adres:  info@sawadee.nl
Telefoonnummer: 020 – 420 2220, ook bereikbaar via whatsapp op 06 – 1568 7667

Alternatieve reisorganisaties voor verre groepsreizen

Hoewel het aanbod breed is heb je misschien toch niet jouw droomreis gevonden. Er zijn alternatieven voor Sawadee singlereizen, bijvoorbeeld Djoser, Shoestring en Crusj.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo