Shoestring

logo shoestring

Maak je graag verre reizen naar bijzondere bestemmingen, maar zoek je gelijkgestemde reisgenoten? Shoestring doet precies dat: single reizen in groepsverband naar verschillende fantastische plekken op deze aarde.

Het aanbod is zeer, maar dan ook zeer uitgebreid! Wat dacht je van rondreizen in Nepal, Egypte, Thailand, China of Marokko? Liever dichter bij huis? Er zijn ook stedentrips voor singles naar Lissabon en Porto, Warschau en Krakau, Bratislava en Boedapest. Leuk dat je 2 steden in 1 keer bezoekt!

Zo is er voor elk type reiziger en elk type portemonnee wel een reis. Bekijk het geheel actuele aanbod op Shoestring.nl.

Leuk om te zien dat onze single reizen met de dag populairder worden. Niks meer ‘suffig imago’; de single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot! Met onze single reizen ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. – Shoestring.nl

website shoestring single reizen

Geen reisgezelschap hebben, hoeft niet te betekenen dat je niet kunt reizen in een groep. De single reizen van Shoestring zijn er namelijk helemaal op ingericht dat je als alleengaande reisgek naar de beste vakantiebestemmingen kunt gaan. Een bijkomend voordeel: al hun single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, waardoor je altijd een groep van leeftijdsgenoten om je heen hebt. Zo is er gegarandeerd een klik en beleef je een vakantie om nooit meer te vergeten. 

Bekijk het reisaanbod van Shoestring

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens Shoestring single reizen

Wat dacht je bijvoorbeeld van de single reizen van alleengaanden tussen de 18 en 45 jaar? Met deze reizen kun je ervoor kiezen om er even alleen op uit te trekken, maar ook om je reisgenoten beter te leren kennen.

Zo leer je niet alleen de reisbestemming kennen, maar kom je ook meer te weten over leeftijdsgenoten uit andere steden. Een jaar jonger of een jaar ouder maakt niet zo veel uit, als het gat maar niet te groot wordt.

Natuurlijk houden ze er ook rekening mee als je met iemand anders samen reist die net buiten deze leeftijdscategorie valt. Hun enige voorwaarde is dat er geen stelletjes bij onze single reizen aanwezig zijn. 

Verschillende mogelijkheden en bestemmingen

De single reizen bieden verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 8-daagse reis met een bestemming, maar ook voor een langere reis waarbij je langs meerdere landen in dezelfde regio komt. Je kunt het zo gek niet bedenken of hun singlereizen hebben het. Zo kun je bijvoorbeeld naar Marokko of India. De vakantiebestemmingen zijn eindeloos, waardoor er voor ieder de juiste reis bijzit. 

Bekijk het reisaanbod van Shoestring

Vul je single reizen naar eigen wens in

Wanneer je een van hun single reizen boekt, ben je gegarandeerd van een goed georganiseerde reis. Bij de rondreizen zitten de accommodaties standaard bij de prijs inbegrepen.

Daarnaast bieden ze ook verschillende excursies aan, afhankelijk van de vakantiebestemming, waarvan een deel in de reis gepland staat en een deel zelfs naar wens in te vullen is bij hun reizen.

Wanneer je een dag vrij bent in een bepaalde stad, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de aanbevolen excursies te volgen of de stad beter te leren kennen. Je zit dus in principe nergens aan vast wanneer je een reis via Shoestring boekt. 

Bekijk van dag tot dag wat je te wachten staat tijdens de single vakanties

Voordat je een reis bij hen boekt, bieden ze je de mogelijkheid om het reisschema van dag tot dag te bekijken. Zo weet je direct wat jou en je reisgenoten te wachten staat en kun je zien of de specifieke reis van jouw dromen tussen het aanbod staat.

Zij bieden namelijk bij enkele bestemmingen verschillende reizen aan, omdat wij het voor iedereen mogelijk willen maken om de perfecte reis uit te zoeken. Nog niet overtuigd? Dan doen wellicht hun prijzen en de verschillende leeftijdscategorieën dit wel. Veel reizen zijn namelijk prima betaalbaar, waarbij je uitsluitend met mensen rond dezelfde leeftijd op reis gaat. Je hebt hoogstwaarschijnlijk gezellige contacten voor het leven. 

Contact- en Bedrijfsinformatie Shoestring

Shoestring.nl
Entrada 223
1114 AA, Amsterdam-Duivendrecht (alleen op afspraak)
Website: www.shoestring.nl
E-mail adres: info@shoestring.nl
Telefoonnummer: 020 – 685 0203

Alternatieven voor Shoestring

Mooie, verre groepsreizen maak je verder nog met bijvoorbeeld TUI ReizenSawadee en Djoser. Liever alleen op reis exclusief met hoger opgeleiden? Lees meer over Crusj en Villavibes.