Shoestring

logo shoestring

Maak je graag verre reizen naar bijzondere bestemmingen, maar zoek je gelijkgestemde reisgenoten? Shoestring doet precies dat: single reizen in groepsverband naar verschillende fantastische plekken op deze aarde.

Het aanbod is zeer, maar dan ook zeer uitgebreid! Wat dacht je van rondreizen in Nepal, Egypte, Thailand, China of Marokko? Liever dichter bij huis? Er zijn ook stedentrips voor singles naar Lissabon en Porto, Warschau en Krakau, Bratislava en Boedapest. Leuk dat je 2 steden in 1 keer bezoekt!

Zo is er voor elk type reiziger en elk type portemonnee wel een reis. Bekijk het geheel actuele aanbod op Shoestring.nl.

Leuk om te zien dat onze single reizen met de dag populairder worden. Niks meer ‘suffig imago’; de single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot! Met onze single reizen ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. – Shoestring.nl

Naast single rondreizen biedt Shoestring ook gewone groepsreizen aan, en zelfs individuele rondreizen die je zelf samen kunt stellen met de hulp van een reis-expert.

website shoestring single reizen

Geen reisgezelschap hebben hoeft niet te betekenen dat je niet kunt reizen in een groep. De single reizen van Shoestring zijn er namelijk helemaal op ingericht dat je als alleengaande reisgek naar de beste vakantiebestemmingen kunt gaan. Een bijkomend voordeel: al hun single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd, waardoor je altijd een groep van leeftijdsgenoten om je heen hebt. Zo is er gegarandeerd een klik en beleef je een vakantie om nooit meer te vergeten. 

Bekijk het reisaanbod van Shoestring

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens Shoestring single reizen

Wat dacht je bijvoorbeeld van de single reizen van alleengaanden tussen de 18 en 45 jaar? Met deze reizen kun je ervoor kiezen om er even alleen op uit te trekken, maar ook om je reisgenoten beter te leren kennen.

Zo leer je niet alleen de reisbestemming kennen, maar kom je ook meer te weten over leeftijdsgenoten uit andere steden. Een jaar jonger of een jaar ouder maakt niet zo veel uit, als het gat maar niet te groot wordt.

Natuurlijk houden ze er ook rekening mee als je met iemand anders samen reist die net buiten deze leeftijdscategorie valt. Hun enige voorwaarde is dat er geen stelletjes bij onze single reizen aanwezig zijn. 

Er is ook een leeftijdscategorie van 25 t/m 35 jaar. Tot slot kun je kiezen voor een single-reis waar geen leeftijdslimiet voor geldt; voor alle leeftijden dus.

Verschillende mogelijkheden en bestemmingen

De single reizen bieden verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 8-daagse reis met een bestemming, maar ook voor een langere reis waarbij je langs meerdere landen in dezelfde regio komt. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben een reis naar die bestemming. Zo kun je bijvoorbeeld naar Marokko of India. De vakantiebestemmingen zijn eindeloos, waardoor er voor ieder de juiste reis bijzit.

Wat ik leuk vind is dat ze veelal voor wat minder voor de hand liggende bestemmingen kiezen ook. Zoals Georgië (al is die bestemming wel sterk in opkomst), Noord-Macedonië, Noord-India, Albanië en Iran.

Bekijk het reisaanbod van Shoestring

Verre Single Reizen van Shoestring: een aantal bestemmingen

Ik zal een aantal mooie bestemmingen opsommen zodat je een beeld hebt. Als je doorklikt naar de reis-pagina’s zie je de reisdetails, de reisduur en bijvoorbeeld ook de maximale groepsgrootte. Ook kun je zoeken op reizen met gegarandeerd vertrek. Er hebben zich dan genoeg singles aangemeld zodat de reis zeker doorgaat.

  • Groepsreis Cuba Totaal. 8 tot 24 deelnemers. ‘Salsa, sigaren en bountystranden’. Bekijk deze reis
  • Singlereis Guatemala. 8 tot 24 deelnemers. ‘Maya’s, vulkanen, jungle en strand’. Bekijk deze reis
  • Groepsreis Griekenland Actief. 6 tot 24 deelnemers. Avontuur in Noord-Griekenland met beklimming van de Olympus. Actieve rondreis. Bekijk deze reis
  • Singlereis Nepal: Annapurna Circuit. Groepsgrootte 6-24. Duur: 23 dagen maar liefst. Spectaculaire trektocht voor de échte hiking-liefhebbers. Goed conditie vereist uiteraard. Bekijk deze reis

Vul je single reizen naar eigen wens in

Wanneer je een van hun single reizen boekt, ben je gegarandeerd van een goed georganiseerde reis. Bij de rondreizen zitten de accommodaties standaard bij de prijs inbegrepen.

Shoestring Egypte banner

Daarnaast bieden ze ook verschillende excursies aan, afhankelijk van de vakantiebestemming, waarvan een deel in de reis gepland staat en een deel zelfs naar wens in te vullen is bij hun reizen.

Wanneer je een dag vrij bent in een bepaalde stad, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de aanbevolen excursies te volgen of de stad beter te leren kennen. Je zit dus in principe nergens aan vast wanneer je een reis via Shoestring boekt. 

Bekijk van dag tot dag wat je te wachten staat tijdens de single vakanties

Voordat je een reis bij hen boekt, bieden ze je de mogelijkheid om het reisschema van dag tot dag te bekijken. Zo weet je direct wat jou en je reisgenoten te wachten staat en kun je zien of de specifieke reis van jouw dromen tussen het aanbod staat.

Zij bieden namelijk bij enkele bestemmingen verschillende reizen aan, omdat wij het voor iedereen mogelijk willen maken om de perfecte reis uit te zoeken. Nog niet overtuigd? Dan doen wellicht hun prijzen en de verschillende leeftijdscategorieën dit wel. Veel reizen zijn namelijk prima betaalbaar, waarbij je uitsluitend met mensen rond dezelfde leeftijd op reis gaat. Je hebt hoogstwaarschijnlijk gezellige contacten voor het leven. 

Single Reizen naar Cuba, India en Nepal

Deze drie pareltjes licht ik er graag even uit. Met Shoestring reis je vér, en dat is zeker het geval met de single reizen naar Cuba, India en Nepal. Voor Cuba heb je de keuze uit twee reizen: Cuba Cultuur & Strand en Cuba Totaal. Bij beide reizen bezoek je uiteraard de hoofdstad Havana. Bekijk het aanbod.

Havana, Cuba. Het eiland is een populaire bestemming voor single reizen

Trekt India je meer? Het is een land van uitersten. Prachtige cultuur maar ook veel armoede en viezigheid. Je hebt bij Shoestring single reizen de keuze uit meerdere reizen naar India. Boek je de grote Rondreis India dan bezoek je onder andere de Taj Mahal, de rivier de Ganges, Mumbai, Delhi en Jaipur.

Taj Mahal in India

Nog avontuurlijker ingesteld? Overweeg dan de groepsreis naar Nepal voor een stevige wandelvakantie. Je bagage wordt gedragen door dragers, maar dat neemt niet weg dat deze trekking in Nepal nog een flinke kluif kan zijn. Jullie eten en slapen bij locals thuis.

Annapurna Circuit met Shoestring
leg het beroemde Annapurna Circuit af met Shoestring Reizen

Het Annapurna Circuit is een spectaculaire theehuis-trek met fantastische panorama’s, die je in vijftien dagen tijdens deze Nepal groepsreis rond het immense Annapurna massief voert. – Shoestring.nl

Contact- en Bedrijfsinformatie Shoestring

Shoestring.nl
Entrada 223
1114 AA, Amsterdam-Duivendrecht (alleen op afspraak)
Website: www.shoestring.nl
E-mail adres: info@shoestring.nl
Telefoonnummer: 020 – 685 0203

Individuele Rondreizen van Shoestring.nl

Als je liever niet met een groep reist (single of niet) dan kun je ook kiezen voor een individuele rondreis. Kies voor Armenië, Cambodja, de Malediven, Georgië of bijvoorbeeld Sri Lanka. Je kiest een individuele rondreis en vervolgens kun je deze nog ’tweaken’ zodat de reis precies aan jouw wensen voldoet. Je kunt namelijk spelen met de verschillende bouwstenen waaruit een rondreis is opgebouwd. De reis-experts helpen je daarbij.

Stel je eigen route samen in samenwerking met onze lokale agent, een echte landenspecialist. Bepaal je eigen reistempo en reis op je eigen manier met onze individuele rondreizen! – Shoestring

Alternatieven voor Shoestring

Mooie, verre groepsreizen maak je verder nog met bijvoorbeeld TUI ReizenSawadee en Djoser. Liever alleen op reis exclusief met hoger opgeleiden? Lees meer over Crusj en Villavibes.

Ervaringen met Shoestring Single Reizen

Als je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je juist al eens bent meegewerkt opeen van de groepsreizen van Shoestring waardeer ik het zeer als je jouw ervaringen deelt. Je kunt een comment achterlaten, of zelfs een kort reisverslagje. Laat uiteraard weten naar welke bestemming je bent geweest.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo