Simi Reizen

Single reizen en groepsreizen voor reislustige jongeren

Als tiener of jong volwassene zijn er vaak weinig reizen om uit te kiezen. Zeker als je niet alleen wilt feesten, is het vaak al goed zoeken naar een betaalbare reis, waarbij je toch wat van de omgeving en de cultuur meekrijgt. Simi Reizen biedt uitkomst, met zowel jongerenreizen als single reizen (waar ook alleengaanden met een relatie welkom zijn). Bezoek SimiReizen.nl

Simi Reizen logo

Bij Simi Reizen hebben ze verschillende single reizen in het aanbod, waarbij je actief bezig kunt zijn en op zijn tijd ook een feestje mee kunt pakken.

Daarnaast kun je bij hen terecht voor single reizen in verschillende leeftijdscategorieën, waardoor er altijd aanspraak is en je onder gelijkgestemden bent tijdens jouw reis. 60% reist alleen, is te lezen op de website.

Enkele bestemmingen van deze organisatie voor jongerenreizen: Ierland, Sri Lanka, Thailand, Lapland en Canada.

Bekijk het reisaanbod van Simi Reizen

De jongerenreizen hebben als leeftijdscategorieën 16-17 en 18 t/m 22. De groepsreizen en single reizen zijn voor 23 jaar en ouder.

simi reizen website

Onderga actieve single reizen als jongere

Als 16- of 17-jarige is het vaak lastig om een actieve vakantie te boeken, waarbij ook rekening moet gehouden worden met vrienden en familie. Wanneer je na je middelbare school een onvergetelijke reis wilt hebben, dan kun je voor een van hun single reizen of jongerenvakanties kiezen.

Hierbij biedt Simi Reizen jou de mogelijkheid om niet alleen binnen Europa een actieve reis te hebben, maar ook naar andere continenten af te reizen en een vakantie naar jouw wens te beleven. Natuurlijk hoef je op deze leeftijd niet altijd actief bezig te zijn, daarom bieden zij ook verschillende zonvakanties of natuurvakanties aan tussen ons aanbod aan jongerenreizen en single reizen.

Single reizen voor iedere leeftijdscategorie

Als je al wat ouder bent en toch met leeftijdsgenoten op vakantie wilt, dan bieden ze ook verschillende single reizen aan. Zo kun je in verschillende leeftijdscategorieën een actieve vakantie of een rondreis zowel binnen als buiten Europa bij hen boeken.

De single reizen staan erom bekend dat er veel bezienswaardigheden zijn, waarbij een gids je rondleidt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een rondreis langs nationale parken in de Verenigde Staten. Hierbij heb je binnen 15 dagen de mooiste nationale parken bezocht. Je begint en eindigt in Las Vegas, waarna je de rondreis begint en het avontuur je tegemoet komt.

Simi Reizen is dé aanbieder van singlereizen in de leeftijden 18-39 jaar. Onze reizen zijn groepsreizen waar het grootste deel van de reizigers solo reist. Boek een single reis binnen of buiten Europa en reis met mensen van je eigen leeftijd de wereld over.

Zij zorgen voor jouw reisgenoten

Liever steden ontdekken? Bekijk dan de single reizen en jongerenreizen waarbij je de grootste steden binnen een bepaald land of continent aandoet. Ook bij deze single reizen bieden ze de mogelijkheid om zowel binnen als buiten Europa te reizen en ben je verzekerd van goede accommodaties en alle informatie die nodig is om de reis te kunnen maken.

Daarnaast heb je altijd aanspraak van reisgenoten. Simi Reizen zorgt er namelijk voor dat de leeftijden dicht bij elkaar liggen, waardoor er gegarandeerd een klik ontstaat en je met de groep een vakantie van je dromen zult beleven.

Kies de vakantie die bij jouw situatie past

Om de single reizen nog beter aan te laten sluiten aan de ervaring van de reiziger, hebben zij per reis de moeilijkheidsgraad aangegeven. Zo weet je waar je aan begint en of je de reis aan kunt. Het zou namelijk zonde zijn als je gedurende de reis er achter komt dat je bepaalde activiteiten niet kunt ondernemen door bijvoorbeeld je gezondheid of lichamelijke klachten.

Op deze manier houden ze het voor iedereen toegankelijk en heb je altijd een reis die geheel aan jouw situatie is aangepast.

Contact- en Bedrijfsinformatie Simi Reizen

Simi-Reizen
Linie 504
7325 DZ Apeldoorn
Website: Simi-Reizen.nl
E-mail Adres: info@simi-reizen.nl
Telefoonnummer: 055 – 737 00 14 (werkdagen 9-16:30)
Facebookchat is de snelste manier van contact

Alternatieven voor Simi Jongerenreizen

Jongerenreizen boek je ook bij onder andere TUI en Mambo. Een uitgebreid overzicht vind je op onze jongerenreizen-pagina.

Echte zonvakanties voor jongeren (zon, zee, uitgaan) boek je via BeachMasters, GoGo Tours en Go Fun. Christelijke jongerenreizen zijn te vinden bij Beter-Uit.