Surfvakanties

Als je een single surfvakantie zoekt heb je in Nederland helaas niet al te veel keus. In tegenstelling tot ‘gewone’ zonvakanties zijn er weinig reisorganisaties die echte surfreizen aanbieden. Tot op heden is Villavibes de enige organisatie die ik kon vinden, maar ik zal deze pagina updaten als er meer aanbieders bij komen. Ken jij er nog een? Neem dan even contact op.

Single Surfvakantie: (leren) surfen met andere singles

Actieve single reizen zijn populair. Er zijn veel alleengaanden die het leuk vinden om met een stel andere singles de vakantiedagen actief te besteden, en pas in de middag en avond te gaan borrelen. Naast wandel- en fietsvakanties zijn er dan ook surfreizen te boeken, speciaal voor singles! Of je nu beginnend surfer bent of een ervaren rot, elk niveau is welkom op een single surfvakantie.

Villavibes Surfen

Villavibes | Villavibes is een van de grotere reisorganisatie voor single reizen. Ze richten zich op hoger opgeleiden, en bieden tal van reisthema’s aan. Zo hebben ze single weekends (dichtbij huis), tennisreizen, Hike & Bike vakanties, zonvakanties en dus ook een surf-variant. Hun surfvakanties voor singles gaan op dit moment naar Frankrijk en Portugal. Je kunt dus kiezen.

De precieze bestemmingen zijn Montalivet (Frankrijk) en Ericeira in Portugal. Zowel startende als gevorderde surfers zijn welkom op deze reizen. Je kunt surfles krijgen. Als je begint met surfen ga je op sales met de andere beginners. Als je al aardig kunt surfen krijg je waar nodig begeleiding.

Bij Villavibes surfvakanties wordt er streng gekeken naar leeftijd, opleidingsniveau en geslacht. Het aantal mannen en vrouwen moet altijd nagenoeg gelijk zijn. In Frankrijk wordt er gekampeerd in een Surfcamp, en als je naar Portugal afreis slaap je met zijn allen in een Surfhouse met eigen zwembad! SurfVibes incoming!

Onze surfvakanties zijn verslavend! Relaxt sfeertje, gezellige borrels en de beste surfspots – Villavibes

single surfvakantie
Ga op single surfvakantie, of je nu een startende surfer bent of iemand die de golven al ownt

Als je kiest voor de surfvakantie in Montalivet staat er ook een stedentrip naar Bordeaux op het programma (dagtrip). Ook kun je meedoen aan yoga (optioneel). De tenten zijn relatief luxe, dus geen kampeervakantie waarbij je moet afzien.

Heb je liever iets meer luxe is de surfers naar Portugal wellicht een betere optie. Ericeira is de turfhoofdstad van Portugal, en ook hier is er een citytripje geregeld: een dagtrip naar het schitterende Lissabon. Bekijk alle reisdetails, kosten en vertrekdata op Villavibes.nl/surfen

Ervaringen met Surfvakanties voor alleengaanden

Ben jij wel eens met een groep singles gaan surfen in het buitenland? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Met welke reisorganisatie ben je geweest? We horen de belevenissen gedurende je surfvakantie graag. Liever een andere sport beoefenen? Kijk eens bij de tennisreizen voor singles. Daar zijn ook diverse reisaanbieders voor.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo