SingleSnow

Alleen en toch samen op wintersportvakantie met SingleSnow

Wil je op vakantie naar de sneeuw, maar heb je niemand om met je mee te gaan naar de pistes? Dan kun je denken aan de speciale groepsvakanties van SingleSnow, waardoor je samen met een groepje enthousiastelingen net als jij kunt genieten van een prachtige vakantie in de witte bergen.

singlesnow logo 150

SingleSnow is de organisator waar je dan naartoe moet voor je reizen. SingleSnow is gespecialiseerd in wintervakanties voor mensen die toch liever in een groepje op vakantie gaan en anders niet hadden kunnen wintersporten zoals ze dat zouden willen.

Alle grote en bekende pistes in Europa kun je door deze reizen vanaf gaan en daardoor toch de vakantie hebben waar je echt aan toe was. Dit zonder al teveel geregel, stress of problemen.

Bekijk het reisaanbod van SingleSnow

Niet meer de enige wintersporter

Op wintersport gaan doe je natuurlijk het liefst tezamen met de mensen om wie je geeft. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Als je bijvoorbeeld single bent, kun je niet samen met je geliefde van de piste af. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je wel een relatie hebt, maar deze jouw passie voor skiën of snowboarden niet deelt en dus liever niet meegaat. Als je dan ook niemand in je vriendengroep hebt die van wintersport houdt, is het vinden van een ideale reispartner erg lastig.

singlesnow website

Door via SingleSnow je vakantie te boeken ben je direct van deze worsteling af. De vakanties die hier aangeboden worden zijn gericht op dat een selecte groep samen met elkaar op vakantie gaat. Allemaal hebben jullie dezelfde reden om te gaan, namelijk om van een wintersportvakantie te kunnen genieten. Zo bouw je direct al een band op met je reisgenoten en geniet je nog meer van het avontuur in de sneeuw.

Alles is volledig verzorgd bij SingleSnow

Als je een winterse groepsvakantie boekt via SingleSnow, dan kun je ervan op aan dat je niks aan het toeval over hoeft te laten. De vakanties van SingleSnow zijn volledig verzorgd waardoor je niet meer hoeft te denken aan zaken als vervoer, accommodatie en toegang tot de piste. Je verzamelt in Nederland op een makkelijk te bereiken locatie, laadt je spullen in de touringbus en stapt in. Je wordt direct naar de accommodatie gereden, waarvan je zelf van tevoren hebt kunnen kiezen of je in een halfpension, logies of all inclusive accommodatie verblijft. Voor de rest zijn zaken als activiteiten en ontbijt voor je geregeld, maar heb je ook alle vrijheid om zelf dingen te gaan doen.

villavibes banner

Kenbaar in de belangrijkste skioorden

Met de singles wintervakanties van SingleSnow kom je op de mooiste plekken waar je de ski’s of je snowboard kunt ombinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan populaire locaties in Oosten zoals Saalbach-Hinterglemm of Kirchberg. Maar ook minder bekende plekjes als Les Menuires of Val Thorens zitten in de mogelijkheden waar je naartoe kunt. Ben je al bekend met een leuke bestemming waar je mooie pistes hebt om vanaf te gaan? De kans is groot dat je hier ook via SingleSnow naartoe kunt.

Rekening gehouden met de groep

De mooiste gebieden verkennen doe je in een leuke groep, en daarom zorgt SingleSnow ervoor dat je in een groep terecht komt die een goede mix is van mannen en vrouwen. Daarbij zullen er zowel mensen voor single vakantievieren als voor alleen gaan in de groep zitten, zodat als je geen interesse hebt in een nieuwe relatie krijgen je alsnog genoeg aanspraak hebt.

Waarom zal je nog in je uppie naar de sneeuw gaan als je ook gewoon in een leuke groep kunt wintersporten. Samen is altijd leuker, dus geen reden om niet via SingleSnow je volgende vakantie te plannen.

estivant banner

Contact- en Bedrijfsinformatie SingleSnow

SingleSnow
Rozengracht 31
8861 EX Harlingen
Website: www.singlesnow.nl
E-mail Adres: info@singlesnow.nl
Telefoonnummer: 0517 – 20 20 20 
KvK: 01061699

Alternatieve Reisorganisaties voor Wintersport

Er zijn meer organisaties die groep singles naar de sneeuw sturen. Kijk bijvoorbeeld een bij VillaVibes en Estivant.

Plaats een reactie