SingleSun

Alle vrijheid bij de single reizen van SingleSun

Een vakantie is bedoeld als ontspanning. Daarom is het fijn als je nergens aan vast zit en deze naar eigen inzicht in kunt vullen, ook als je niet met een eigen gezelschap op vakantie gaat. Met de single reizen van SingleSun heb je deze mogelijkheid. Bekijk het actuele reisaanbod van SingleSun.

singlesun logo

Hun single reizen zijn er namelijk helemaal op ingericht dat je iedere dag zelf kunt bepalen, terwijl je wel met een groep op vakantie bent.

Zij bieden dus echt zonvakanties voor singles aan, dus geen actieve reizen, cultuur snuiven of verre rondreizen. Zon staat centraal. Bestemmingen zijn onder andere Griekenland, Kroatië, Spanje, Oostenrijk en ons eigen Nederlandje.

Vul je dagen zelf in bij onze single reizen

Als single of alleengaand zit je vaak vast aan verschillende groepsreizen waarbij iedere dag is ingevuld. De Singlesun single vakanties bieden je de mogelijkheid om je dagen zelf in te plannen, waardoor je vakantie altijd naar wens is. Zij bieden alleen enkele thema’s aan, waarna je daarna alle vrijheid hebt.

Bekijk het reisaanbod van SingleSun

SingleSun is onderdeel van Dynamic Holland. Zij zijn al 30 jaar de specialist in het organiseren van groepsvakantie en wintersportreizen (onder de naam SingleSnow) voor jongeren en singles. Hoger opgeleid en wil je met een gezellige groep singles naar de sneeuw? Kijk dan eens bij de VillaVibes Wintersport reizen.

singles website

SingleSun: Actief bezig zijn en toch ontspannen

Zo kun je bij hun single reizen bijvoorbeeld terecht voor een zeilvakantie over de Waddenzee. Hierbij is geen ervaring vereist, wel het nodige doorzettingsvermogen en creativiteit. Je bent immers met zijn allen verantwoordelijk voor het varen, waardoor je je reisgenoten tijdens deze single reizen goed leert kennen.

Niet alleen zal de basisinformatie aan bod komen, maar ook komen de meest spannende verhalen aan bod. Je zit immers een weekend lang met ongeveer 23 alleengaanden op een zeilschip.

Ontdek de waddeneilanden op eigen houtje tijdens de single reizen

Tijdens deze zeiltrip heb je ook de tijd om Terschelling te ontdekken. Je kunt er voor kiezen om zelf op pad te gaan, maar ook met een van de reisgenoten het waddeneiland te ontdekken.

Op deze manier kun je heerlijk uitwaaien en ontspannen na een intensieve zeilreis, om daarna weer vol energie aan de slag te gaan om het schip varende te houden. Met deze single reizen ben je te allen tijde verzekerd van een actieve vakantie, waarbij je een reis maakt waarmee je jouw familie en vrienden omver blaast.

Bekijk het reisaanbod van SingleSun

Geniet van de zon en een feestje

Naast deze zeilreizen bieden de single reizen ook de mogelijkheid om op wintersport te gaan met een groep leeftijdsgenoten of een meer ontspannen vakantie naar de zon te boeken. Op deze manier is er voor iedereen van 21 jaar en ouder iets te beleven en kun je jouw eigen droomreis samenstellen.

Tijdens deze single reizen kun je niet alleen genieten van de zon, maar ook een wandeling maken door de steden van het land of een van de feesten op bijvoorbeeld Ibiza meepakken. Je reis en de accommodatie is geregeld, voor de rest heb je alle vrijheid om het land op je eigen manier te ontdekken.

Ga het avontuur vandaag nog aan

Wanneer je een van de single reizen bij hen wilt boeken, kun je het gehele aanbod op de website bekijken. Zo weet je ook precies wat er bij de reis inbegrepen zit en kun je alvast beginnen te plannen welke bezienswaardigheden je wilt gaan bekijken en welke dagen je lekker wilt uitrusten op het strand of in je eigen accommodatie.

Zij zorgen voor een leuk reisgezelschap, waarmee je ieder avontuur aan kunt gaan en contacten voor het leven aan over kunt houden.

Bedrijfs- en Contactinformatie SingleSun

SingleSun.nl
Adres: geen bezoekadres
Website: www.singlesun.nl
E-mail Adres: info@singlesun.nl
Telefoonnummer: 0517 – 202020
WhatsApp: 06 – 21324 432

Alternatieven voor SingleSun

Toch liever via een ander reisbureau voor singles op zonvakantie? Demogelijkheden zijn talrijk. Kijk eens naar onze pagina’s over Crusj, Simi Reizen en VillaVibes. De laatste biedt strandvakanties voor singles (HBO/WO) aan.

1 gedachte over “SingleSun”

Plaats een reactie