Solo Amigos

Solo Amigos – De leukste eenoudervakanties, single weekenden & stedentrips! Op deze pagina lees je meer over deze organisatie. De agenda met hun reizen en activiteiten vind je hier.

Solo Amigos Eenoudervakanties

Deze leuke, persoonlijke reisorganisatie organiseert de meest complete eenoudervakanties. Solo Amigos is namelijk de enige organisatie met een eigen enthousiast animatieteam én een eigen topkok! Als ouder hoef je niets te doen, behalve genieten. Écht vakantie dus!

Solo Amigos website

Single weekenden

logo Solo Amigos

Solo Amigos organiseert ook leuke, all inclusive singleweekenden voor happy singles, met nét dat beetje extra.

Persoonlijke ontvangst met Prosecco, de beste chef-koks, regelmatig DJ’s en muzikanten, een superleuk programma, geen gesleep met beddengoed… Bij hen heb je écht het gevoel op een mini-vakantie te zijn.

Stedentrips

Ook voor een leuke stedentrip zit je goed bij deze organisatie: Málaga, Lissabon en Barcelona bijvoorbeeld. Altijd vol leuke activiteiten en in de mooiste appartementen, middenin het centrum. De reisleiding zorgt dat jij een paar fantastische dagen hebt! Bekijk hier alle eenoudervakanties, single weekenden en citytrips van Solo Amigos!

Geen dating – wél veel gezelligheid

Solo Amigos, oftewel ‘just friends’, richt zich niet op daten. De vonk kan natuurlijk overslaan, maar dit is niet de insteek. Ze doen dus niet aan voorstelrondjes, M/V-spelletjes, om en om aan tafel zitten of speeddates. Wat ze wél doen, is zorgen dat deze weekenden gezellig, ongedwongen en heel goed verzorgd zijn: veel lachen, gezellige borrels, mooie gesprekken, heerlijk eten, en er met elkaar een heel gaaf weekend van maken. Hun motto is niet voor niets ‘Vrijheid, blijheid, gezelligheid!’

Solo Amigos onderscheidt zich door veel persoonlijke aandacht en luxe elementen, zonder dat je meer betaalt. Nét dat beetje extra dus! De organisatie hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, zodat jouw eenoudervakantie of single weekend helemaal naar wens is. Wat zij hiervoor doen, vind je in hun 10 beloftes die op de website staan.

Solo Amigos Reviews

Wil je positieve ervaringen lezen van Amigos die eerder zijn meegeweest? Kijk dan op: Google Reviews. Op hun blog kun je artikelen lezen over eenoudervakanties en single reizen in het algemeen.

Contact & Social Media

Website: www.soloamigos.nl
E-mail Adres: mail@soloamigos.nl
Telefoonnummer: 06 – 2882 0666
Facebook: Solo Amigos – de leukste eenoudervakanties & singleweekenden
Instagram: Solo Amigos – de leukste eenoudervakanties & singleweekenden

Alternatieven voor Solo Amigos

Heb je bij Solo Amigos toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan de pagina’s over Single Stedentrips, Single Weekends of Eenoudervakanties.


Bekijk de Single Reizen & Verre Groepsreizen van de volgende Reisorganisaties:
Shoestring logo
crusj logo
villavibes logo
djoser logo