Surfblend

Op surfvakantie met een leuke groep jonge mensen naar het Franse Moliets of Baskische Zarautz? Reisorganisatie Surfblend is al meer dan 20 jaar expert in surfreizen voor jongeren en volwassenen. Of je nu beginnend surfer bent of gevorderd, ze bieden altijd surflessen aan die passen bij jouw niveau.

Op de website van Surfblend.com vind je het actuele aanbod aan surfreizen. Jij behoort ongetwijfeld tot de 18+ groep; boven die leeftijd hanteren ze geen leeftijdscategorieën meer. Wel hebben ze ook reizen voor de groepen 12-16 en 15-18 jaar oud. De lezers van deze site zijn over het algemeen in de 20,30 of ouder.

 Bekijk de surfvakanties van Surfblend

De surfreizen zijn van A tot Z geregeld, met vervoer, eten, surfles, accommodatie & activiteiten naast het surfen. Ik beperk me hier verder tot het bespreken van de opties voor volwassenen. Op de locaties is er altijd een eigen team aanwezig; je bent dus in goede handen.

Surfblend.com logo

De 18+ surfvakanties Van Surfblend genieten namelijk de grootste populariteit onder hun boekers, en zijn aantrekkelijk voor elke volwassene die zich verheugt op een week vol surfen, ontspanning en vertier. Ze hebben diverse opties voor verschillend portemonnees, variërend van uitgestrekte surfcamps tot intieme B&B’s en resorts.

Hun surfcamps voor volwassenen stralen een authentieke festivalsfeer uit en bieden een scala aan leuke faciliteiten, zoals miniramps, beachvolleybal, een bar en ontspanningsruimtes. De Surfhouses en B&B’s daarentegen zijn kleinschaliger, met meer luxe, perfect geschikt voor volwassenen, stellen en vriendengroepen die op zoek zijn naar extra comfort. Elk concept is uniek en onderscheidend, maar door te kiezen voor een volwassen surfvakantie ben je verzekerd van een fantastische bestemming! Bekijk de verschillende surfreizen.

surfer in de branding

Surfblend.com is dan wel gevestigd in België maar bedient ook zeker de Nederlandse markt. Uiteraard hebben ze ook opstapplaatsen voor hun busreizen in Nederland. Dit zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Breda. Belgische surfers stappen op in Antwerpen, Leuven of Gent. De bussen vertrekken standaard op vrijdag en rijden de hele nacht door, zodat je zaterdagochtend lekker en hopelijk uitgerust op de plaats van bestemming bent. Naast busreizen bieden ze ook vliegreizen aan (Marokko, Malediven) of surfreizen met eigen vervoer.

Surfblend surfvakanties banner

Surfblend Surfvakanties in Moliets, Frankrijk

Ga surfen met een groep 18plussers in het prachtige surfcamp Moliets, op een luxe 5 sterren-camping in het populaire Zuid Frankrijk 

Surfcamp Moliets draait om een knusse bar, tevens het centrale ontmoetingspunt gedurende de week. Maak hier kennis met het Surfblend team en vooral met je nieuwe surfvrienden. Ze streven er elke week naar om een hechte vriendengroep te creëren die samen onvergetelijke momenten beleeft!

Leren golfsurfen met behulp van Nederlandstalige surf-leraren. Er worden onder andere citytrips, karaoke, yoga, een quiz en volleybal-games georganiseerd naast de tijd op de plank. Bekijk de surfkampen in Moliets.

Ander bestemmingen in Frankrijk waar Surfblend naar toe gaat zijn Messanges en Vieux Boucau.

Surfblend Surfreizen in Zarautz, Spanje

Of kies voor het onder surfers zeer populaire Zarautz. Surf, chill & feest in dit surfkamp dit alleen bedoeld is voor volwassenen. Met 5 minuten lopen ben je al bij zee, en er is een Nederlandstalige surfschool voor zowel beginners en gevorderden. Ook in Zarautz is er een Surfblend team aanwezig. et strand is dichtbij, maar dat geldt ook voor het centrum van Zarautz. hier vind je winkels, vertier en natuurlijk tapas-restaurants. De Basken noemen tapas trouwens pinchos, maar dat terzijde.

Dankzij de geografische ligging van de Zarautz baai hoef je je zelden druk te maken over sterke stromingen, waardoor de golven regelmatig prachtig binnenrollen. Dit maakt het de perfecte locatie voor jouw surftrip in Spanje!

 Bekijk de surfvakanties van Surfblend

Met Surfblend.com surfen in de Algarve, Portugal

Ook kun je afreizen naar Portugal, waar deze riesorgsnisaite verschillende mogelijkheden heeft. Ga surfen in de Algarve, Ericeira, vanuit Lissabon, of kies voor het surfplaatjse Figueira da Foz, dat op anderhalf uur van Lissabon ligt. Bekijk alle mogelijkheden in Portugal op Surfblend.com//portugal.

Met zijn geweldige kustlijn langs de Atlantische Oceaan is Portugal een ware paradijsbestemming voor elke surfer. Dankzij talloze baaien is er op adembenemende locaties voor elk vaardigheidsniveau een geschikte golf te vinden. Of het nu de Algarve, Lissabon, Figueira da Foz, Ericeira of Peniche is, elk van deze regio’s is bezaaid met gerenommeerde surfplekken waar je vrijwel het hele jaar door kunt rekenen op indrukwekkende golven.

Surfen in Marokko

Marokko staat bekend als een idyllische bestemming, niet enkel vanwege de schitterende woestijnlandschappen, levendige markten en verrukkelijke keuken, maar voornamelijk om haar grenzeloze opeenvolging van uitstekende surflocaties. Verken de diverse spots langs de kustlijn of ervaar de golven pal voor de deur. Surfblend biedt in Marokko een compleet pakket voor surfers van alle niveaus, of ze nu beginners, gevorderden of iets daartussenin zijn.

De surfhouses liggen vlak aan zee, en er zijn verschillende spots voor verschillende niveaus. Zowel vanaf het Surf Resort Taghazout als het Sea view Surfcamp liggen prachtige breaks op een steenworp afstand. Vrijwel de gehele kustlijn van Marokko is gunstig voor de surfsport, maar met name de omgeving van Taghazout en Aourir bieden de beste spots.

Contact- en Bedrijfsinformatie

Surfblend Surfvakanties
Lindenstraat 48
2070 Zwijndrecht, België
Website: www.surfblend.com
E-mail: info@surfblend.com
Telefoonnummer: : +31 858 08 50 24 (NL) & +32 460 24 03 28 (BE)

surfblend moliets Surfvakantie
Dit is duidelijk een gevorderde surfer; je kunt echter ook prima als beginner mee!

Alternatieve reisorganisaties voor surfvakanties voor jongeren

Ook VillaVibes biedt single surfreizen aan, en wel naar naar Montalivet in Frankrijkof Ericeira in Portugal. Reisorganisatie VillaVibes richt zich specifiek op hoger opgeleide singles. Voordeel van Villavibes is dat je ook mee mag als je wat ouder bent. Surfblend richt zich op een jonger publiek. Lees meer over VillaVibes.

Ook bij Ripstar kun je een mooie surfvakantie in groepsverband boeken. Tot slot biedt Juvigo ook surfkampen aan, maar die worden feitelijk uitgevoerd door Surfblend, waar ze een partnerschap mee hebben. Juvigo zelf is expert in taalreizen. Het aantal aanbieders is dus vooralsnog niet al te groot. Lees op deze pagina meer over single surfvakanties.

Surfvakantie voor singles en jongeren