TUI Single Reizen

Ook als single op vakantie met TUI

TUI ken je waarschijnlijk van hun verre reizen, maar wist je dat ze ook groepsreizen voor singles en alleengaanden verzorgen? Zowel culturele reizen als zonvakanties, en voor de actievelingen zijn er ook enkele reizen te boeken. Bekijk alle Single reizen van TUI.

TUI single reizen logo

Op vakantie gaan is altijd lekker om er even op uit te zijn, maar alleen is ook maar alleen. Echter, als single kan samen met iemand op vakantie gaan nog best lastig worden.
Je vrienden hebben vaak een relatie, dus die willen met hun partner samen. Met je ouders ga je ook niet meer mee en je hebt ook zelf nog geen kinderen, dus met wie kan jij je buitenlandse avontuur tegemoet gaan?

Bekijk het reisaanbod van TUI Singlereizen

Het voordeel is dat je niet zelf op zoek hoeft naar willekeurige mensen, omdat je samen met gelijkgestemden op reis kunt. Bij TUI hebben ze ook speciale reizen voor singles, waar je in een groepje op vakantie gaat.

Een nieuw avontuur beleven doe je vaak niet alleen, daarom is het fijn dat je hier ook de mogelijkheid hebt als je nog niemand hebt. Met TUI reizen kun je op wintersport, stedentrip, zonvakantie, dus voor elk wat wils. Bekijk het actuele reisaanbod.

TUI website

Ontdek de hele wereld met TUI single reizen

TUI staat bekend om de mooiste reizen om heel de wereld te kunnen verkennen. Van de verste orden tot stedentrips in de buurt, je kunt volledig verzorgd genieten van je vakantie. Je kunt verschillende reizen boeken naar uiteenlopende bestemmingen. Van met het vliegtuig naar Zuid-Amerika tot een rondreis met de bus door het voormalige Joegoslavië.

Of je nu wilt sightseeën in de koningssteden van Marokko of een actieve reis wilt maken in de uitgestrekte natuur in het zuiden van Europa, of juist de historie van de oude Chinese dynastieën wilt ontdekken. Met TUI Single Reizen is alles mogelijk, op welke plek van de aardbol dan ook.

Bekijk het reisaanbod van TUI Singlereizen

Ver weg maar ook dichtbij

Zelfs voor vakanties in eigen land ben je als single bij TUI bij het juiste adres. Zo zijn er verschillende tripjes door het landschap van Noord-Brabant en Limburg, waardoor je Nederland op een manier ziet die je nooit eerder heb kunnen zien. Wil je een leuk avontuur aangaan en nieuwe mensen leren kennen waar je nieuwe vriendschappen of misschien zelfs een romance mee op kunt bouwen? Dit is ook in eigen land mogelijk, terwijl je je waant alsof je in een exotisch oord bent.

Single is niet alleen

Ook als je single bent kun je deze reizen boeken en minstens zo erg van genieten als wanneer je met vrienden, familie of andere bekenden op reis gaat.

Bij TUI Single Reizen ga je samen met een groepje andere singles, die net als jij zin hebben in een prachtige vakantie. Iedereen heeft de vakantie geboekt om dezelfde activiteiten te doen, dus hoef je je geen zorgen te maken over dat je met mensen op stap bent die juist willen uitrusten aan het strand terwijl jij op avontuur wilt of andersom.

De groepjes waarmee je een single reis gaat maken zijn niet al te groot, waardoor je toch het verband hebt van dat je echt tezamen op vakantie bent. Het voelt hier niet alleen alsof je al met goede bekenden op stap bent, maar tegen de tijd dat de vakantie voorbij is ben je dit waarschijnlijk ook al.

Eenvoudig en goedkoop op stap

Bij TUI kun je voor een leuke prijs jouw ideale vakantie boeken, zelfs als je maar één ticket kunt boeken. De voordelen die je op vakanties hebt met een eigen groepje, heb je hier ook.

Zo kun je momenteel tot 50 euro per reis besparen, op welke reis je maar wilt doen. Naar de zon of juist op wintersport, in de zomervakantie of tijdens de feestdagen, single reizen is door de speciale reizen vanuit TUI zo geregeld en geniet jij van jouw reis zonder te hoeven zoeken wie er met je meewilt.

Bekijk het reisaanbod van TUI Singlereizen

Contact- en Bedrijfsinformatie TUI Single Reizen

TUI Reizen
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
Website: www.tui.nl/singles
E-mail Adres: geen, contact via Facebook of Twitter
Telefoonnummer: 088 – 088 5885

Alternatieven voor TUI

Heb je het reisaanbod doorgespit maar niet gevonden wat je zocht? Alternatieve reisorganisaties zijn Shoestring, Sawadee, Crusj.com en SingleSun.

Plaats een reactie