Villavibes

Voor een leuke singlesreis kies je voor VillaVibes!

Op zoek naar een leuke vakantie, maar vind je het lastig te bepalen met wie je ernaar toe wilt? Zijn al je vrienden meer van relaxvakanties, terwijl jij liever actieve dingen onderneemt? Of lijkt het je gewoon leuk om je vriendenkring uit te breiden? Boek dan nu een van de vele singlereizen bij VillaVibes. Bekijk het actuele single vakantie-aanbod op Villavibes.nl.

villavibes logo

De organisatie is al jaren favoriet onder hoger opgeleiden, waardoor elk jaar ruim 5.000 vrijgezellen kiezen voor VillaVibes als reisorganisatie.

VillaVibes heeft een groot aanbod aan vakanties voor singles en alleenreizenden, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Deze reisorganisatie is aangesloten bij SGR, zodat je veilig een vakantie kunt boeken. VillaVibes is dus een goede én verstandige keuze voor jouw vakantie!

Bekijk het reisaanbod van Villavibes 

De gelijkgestemden garantie van VillaVibes

Voor de ideale singlereis kun je kiezen uit meer dan honderd vakanties. Alle reizen worden afgestemd op jou, zodat je altijd met gelijkgestemden op vakantie gaat. Dat heet de gelijkgestemden-garantie. Zo vind je veel verschillende vakanties in meerdere leeftijdscategorieën, zodat je op vakantie kan met mensen van je eigen leeftijd.

Villavibes website

Ook garandeert VillaVibes dat iedereen die meegaat op singlesreis een HBO-WO werk- of denkniveau heeft. Daarnaast belooft de reisorganisatie altijd een gelijke verdeling van mannen en vrouwen, omdat ze uit ervaring weet dat een goede verdeling leidt tot de beste vibes.

Al deze garanties zijn harde garanties. Bij twijfel controleert VillaVibes de gestelde eisen. Zo krijg je de garantie dat je altijd met gelijkgestemden op vakantie gaat!

Bekijk het reisaanbod van Villavibes 

Ruime keuze aan singlereizen

Bij VillaVibes heb je een ruime keuze aan singlereizen en leuke weekendjes weg. Ga feesten op Ibiza of kies voor het avontuur en ga skiën in Oostenrijk. Onder de naam ‘SnowVibes’ zijn er diverse wintersportreizen voor singles te boeken.

Kies voor een hike&bike vakantie als je houdt van avontuur en lekker wilt hiken, mountainbiken of wielrennen.

Liever uitrusten op vakantie? Kies dan voor een van de vele strandvakanties naar bijvoorbeeld Rhodos, Kos of Cyprus. Je vindt bij VillaVibes een handig overzicht met alle soorten vakanties, vertrekdata en leeftijdsgroepen, zodat je een goed overzicht krijgt van vakanties die echt bij jou passen. Welke wensen je ook hebt, bij VillaVibes is veel mogelijk.

Kies wat anders en ga voor een tennisvakantie

Als je een tennisfanaat bent is er zelfs een echte tennisvakantie aan de Turkse Riviera. Ga onbeperkt tennissen en maak gebruik van de professionele trainers, die jou elke dag een beetje beter maken. Krijg een vakantie op maat en wordt ingedeeld op niveau.

Vind gelijkgestemde tennisfanaten en ga helemaal los. En als je klaar bent met tennissen dan kun je heerlijk gaan genieten van de zon met een lekker drankje in de hand. Zo kun je beide passies combineren: tennis én vakantie.

Bekijk het reisaanbod van Villavibes 

Contact- en Bedrijfsinformatie

Villavibes Singlereizen
Utrechtsestraat 61
6811 LW Arnhem
Website: www.villavibes.nl
E-mail: info@villavibes.nl
Telefoonnummer: : 026 – 3707 910  (werkdagen: 08:30 en 17:30 uur)

De pluspunten van VillaVibes

VillaVibes organiseert niet alleen singlereizen, maar vrijgezellen kunnen ook terecht voor weekendjes weg, single evenementen, feesten en activiteiten. Als je liever mensen ontmoet tijdens een leuk etentje dan is ook dat mogelijk met DinnerVibes.

Een ander pluspunt van deze reisorganisatie is dat je jouw singlereis tot zes weken voor vertrek nog kosteloos kunt annuleren mocht er iets tussengevallen zijn (zoals een nieuwe relatie 😉 ).

Verder heeft VillaVibes naast de gelijkgestemden garantie ook een grote groep garantie, waarbij minimaal zeventig procent en maximaal 135 procent van het aangekondigde aantal meegaat op vakantie.

Tenslotte heeft VillaVibes een vertrekgarantie, zodat je er altijd van verzekerd bent dat jouw reis doorgaat. Met al die garanties, wil je toch gegarandeerd een vakantie boeken?

Alternatieve Reisorganisaties voor Hoger Opgeleiden

Crusj is de tweede reisorganisatie die speciaal voor hoog opgeleiden groepsvakanties organiseert. Ook zij hebben meerdere thema’s, van zonvakanties op Ibiza tot culturele en actieve reizen. Op deze pagina lees je meer over Crusj.com, en op deze pagina lees je verder over single groepsreizen voor hoog opgeleiden.

Mooie, verre groepsreizen maak je met TUI Reizen, Sawadee en Djoser.

Plaats een reactie