Zonvakanties

Wil je met een groep singles naar een zonnige bestemming? Op deze pagina vind je reisbureaus die zonvakanties voor singles aanbieden, zoals Crusj.com en VillaVibes (HBO+) . Zon, zee, strand & wie weet, liefde?

Na een heel jaar gewerkt of gestudeerd te hebben, is het wel eens lekker om op vakantie te gaan en helemaal niets te moeten. Even geen plichten aan je hoofd; niets moet, alles mag. Daarom kiezen veel mensen er elk jaar weer voor om een zonvakantie te boeken. Heerlijk toch?!

Er zijn ook elk jaar weer mensen die in hun eentje op vakantie gaan. Sommigen omdat ze dat nu eenmaal leuk vinden, anderen omdat ze niemand hebben om mee op reis te gaan en een derde omdat de wederhelft liever niet op vakantie gaat of van een ander type reis houdt.

Gelukkig zijn er voor deze personen singlereizen! Die zijn dus niet enkel voor singles, maar ook voor mensen die gewoon om wat voor reden dan ook alleen reizen. Inspiratie opdoen? Hieronder vind je aanbieders van zonvakantie singlereizen!

Crusj Zonvakanties met hoger opgeleiden

Crusj Reizen | Zonvakanties met hoger opgeleide singles. Plezier maken, goede gesprekken, zon, zee, strand maar ook actief in beweging zijn. Het Instagram account van cruen.com staat vol met foto’s die een goede indruk krijgen van wat je na het boeken van een singlereis te wachten staat. Op de site vind je video-sfeerimpressies zodat je een goede indruk krijgt van Crusj vakanties. Zon en Zee staan centraal bij deze single reizen. Bestemmingen zijn onder andere Corfu, Portugal, Marmaris en natuurlijk Ibiza. Hier onder vind je een van de video’s:

VillaVibes Strandvakanties voor Hoger Opgeleiden

VillaVibes | Speciaal voor hoger opgeleiden (HBO en WO singles) biedt het gerenommeerde VillaVibes tal van zomerreizen aan. Zeilen, tennissen, hiken & bikeen, het kan allemaal. Naast deze actieve single reizen bieden ze ook een flink aantal strandvakanties aan. Je kunt met een leuke groep singles naar Gambia, Rhodos, Cyprus, Kreta en natuurlijk… Ibiza. Je vindt alle vertrekdata en info over de groepen over de zonvakanties van Villavibes op hun website.

VillaVibes Strandvakanties banner

TUI Single Reizen

TUI Single Zonvakanties | Bij TUI vind je de ideale vakantie als je op zoek bent naar zon, zee en strand. Het maakt TUI niet veel uit waar dat strand zich precies bevindt. Zo zijn er reizen naar de bekende oorden op Kreta, in Italië of elders langs de Middellandse zee, maar vind je ook reizen naar stranden in Thailand, Curaçao en tal van andere exotische oorden. Het aanbod reizen stijgt naarmate het hoogseizoen naderbij komt, waardoor er buiten het hoogseizoen helaas wat minder variatie is voor de single reiziger.

De reizen die ze aanbieden zijn vaak ruim voorzien van reviews, waardoor je zelf al een inschatting kunt maken of de reis voor jouw plannen geschikt is. Lees meer over TUI Single reizen.

Singlereizen.nl Zonvakanties

Singlereizen.nl | Sinlgereizen.nl is met honderden vakanties één van de grootste aanbieders van single reizen in Nederland. Op de website vind je ze op praktische wijze gesorteerd op bestemming en thema. Een van de thema’s is ook ‘zonvakanties’ voor singles.

De zonvakanties staan nog altijd op nummer 1 bij de single vakantiegangers. Ontspannen, tannen, nieuwe mensen leren kennen, meedoen aan sportieve activiteiten, wat ronddobberen op zee of afkoelen in het zwembad, wat lokale cultuur snuiven en tot slot een drankje aan het einde van de dag: het kan allemaal.

Singlereizen.nl heeft diverse zonbestemmingen in het assortiment. Momenteel vind je er reizen naar onder meer Cyprus, Griekenland, Kroatië, Macedonië, Portugal en zelf de Nederlandse Antillen. Bij elke zonvakantie vind je een uitgebreide beschrijving. Meer info op singlereizen.nl/zonvakanties

Bij singlereizen.nl kun je vooraf boeken en later betalen. Ga op reis met alleenstaande leeftijdsgenoten; er zijn diverse leeftijdscategorieën. Ook handig: bij de reizen zie je vaak staan of er sprake is van vertrekgarantie.

SingleSun Zonvakanties voor singles

SingleSun | Volgens SingleSun ben je bij hen aan het juiste adres als je houdt van zon, strand, relaxen en heel veel fun. Dat klinkt erg gezellig! Ze schetsen een beeld van cocktails drinken aan het strand, lekker BBQ’en met de rest van de groep en waanzinnige beachparty’s.

Bestemmingen van SingleSun: de Algarve in Portugal, Kreta, Bali en voor de feestbeesten: Ibiza. Diverse oorden waar je prachtige zonvakanties kun hebben, samen met andere singles. Zoek je het liever dicht bij huis? Er is ook een Eilandhop-vakantie, gewoon in ons eigen Nederland. Het gehele actuele aanbod vind je op singlesun.nl/bestemmingen.

Door een grote variëteit aan reizen is er voor iedereen wel wat leuks te vinden als je op zoek bent naar groepsreizen naar de zon. De naam SingleSun geeft het immers al weg.

Elk jaar wordt rond februari en maart het programma voor de zomer vastgesteld, dus als je voor die tijd een kijkje neemt dan kun je enigszins teleurgesteld raken over het reisaanbod. Neem dan gewoon later nog eens een kijkje!

Wist je dat je korting kunt krijgen bij SingleSun? Als je een reisverslag over je singles trip schrijft (minimaal 500 woorden) krijg je 25 euro korting op de reissom. Deze kortingsactie stond op moment van schijven op hun website. Check even of deze nog actueel is. Mogelijk is er nu een andere manier om korting te krijgen.

SingleSun organiseert ook wintersportvakanties voor singles onder de naam SingleSnow.

 

strand panorama zonvakanties voor singles

Cirkel Vakanties

Cirkelvakanties.nl | Cirkel Vakanties heeft zich gespecialiseerd in groepsreizen voor singles en eenoudergezinnen. Ze organiseren reizen die in teken staan van individuele vrijheid, gezelligheid en natuurlijk het gemak van een groepsreis. Je vindt er reizen naar de prachtigste stranden, zoals in Costa Rica, Cuba, Sri Lanka, Thailand, en ga zo maar door. Gelukkig kun je ook voor de wat minder exotische stranden bij ze terecht, dus als je liever naar Spanje of Kroatië gaat dan ben je bij Cirkel Vakanties aan het juiste adres!

Ze bieden een groot scala aan reizen aan waarvan de prijzen nog mee lijken te vallen. Neem dus gerust eens een kijkje, wie weet zit er voor jou iets leuks bij.

zonvakanties voor singles strand

One2gethertravel

| Alleen op reis, maar natuurlijk wel met uitstekende reisbegeleiding. Dat is waar One2gethertravel voor staat. Je ontmoet nieuwe, leuke en gezellige mensen tijdens de vakanties die ze aanbieden. Doordat alleenreizenden niemand hebben om zich tijdens de vakantie aan vast te klampen, zijn ze vaak erg open en maak je daarom snel nieuwe vrienden. Iedereen heeft hetzelfde doel: samen een topvakantie beleven, en daarom is de sfeer vaak heel gemoedelijk. Zonvakanties voor Singles: Zon, Zee, Strand en Liefde, wat wil je nog meer?

Bij One2gethertravel vind je reizen naar mooie stranden voor goede prijzen. Het aanbod is heel gevarieerd en daarom is er voor iedereen wel een leuke reis te vinden. Prettig is ook dat er reizen zijn met een gegarandeerd vertrek, waar het bij andere aanbieders soms nog eens zo kan zijn dat reizen wegens onvoldoende animo kort voor vertrek worden geannuleerd. Een beperkt aantal reisorganisaties bied took holebi reizen aan, onder andere naar beach bestemmingen.

Ervaringen met Zonvakanties voor singles

Als er reisbureaus bij komen die zonvakanties voor singles organiseren wordt bovenstaande lijst geüpdate. Heb jij ervaringen met een singlereis waarbij zon, zee en strand een centrale rol speelden? We waarderen het zeer als je je ervaringen die je tijdens je singlereis hebt opgedaan met ons wil delen.

Ken je reisorganisaties die zon- & strandvakanties voor alleenstaanden/singles/alleenreizenden organiseren? Meld ze in de comments; we kunnen de lijst van reisaanbieders dan updaten.

Plaats een reactie